annonse

annonse

Asker Treningssenter gjenoppstår: Tjuvstarter med «popup-senter»

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I desember får Asker et nytt treningssenter midt i sentrum. Daglig leder Maren Kurdøl tar i bruk utradisjonelle metoder for å vise kundene hva de har å by på.

I desember får Asker et splitter nytt treningssenter midt i sentrum. Det nye senteret skal ha fokus på tett oppfølging, høy kvalitet og et skikkelig treningsfellesskap for medlemmene, ifølge en pressemelding.

Navnet blir enkelt og greit Asker treningssenter – en merkevare som er godt kjent for Askers befolkning. Men det er nye eiere og drivere som skal skape det nye Aske treningssenter.

Ville ha treningssenter

Navnet er solgt til Fredensborg trening AS som også skal eie det nye senteret. Fredensborg eier Bankveien 10 og kan fortelle at et treningssenter var noe de sterkt ønsket å få på plass.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det har vært drevet treningssenter i Bankveien i hele vår eiertid, noe som er positivt for beboerne og lokalmiljøet. Eiendommen vil i tillegg til treningssenteret ha dagligvare, servering og barberer, noe som gir et helhetlig konsept for nabolaget, sier Nick Tollefsen.

Han ser frem til å være styreleder for det nye senteret, men sier at dette er et enkeltstående prosjekt fra hans side.

– Dette var noe vi gjorde for å sikre at tilbudet opprettholdes i lokalmiljøet, og et prosjekt jeg virkelig har tro på, fastslår Tollefsen.

Skal vise seg frem

Selv om Askers befolkning må vente noen måneder på sitt nye senter, tjuvstarter Asker treningssenter ved å gi fremtidige kunder muligheten til å trene på et midlertidig popup-senter.

– Hvorfor bruke penger og energi på annonser når vi kan vise hva vi vil tilby i praksis? Spør daglig leder Maren Kurdøl.

– I popup-senteret kan selvstendige trenere ha sine kunder, vi kan tilby fellestreninger og egentrening frem til vi lander teamet vårt og starter opp i Bankveien. Denne måten å markedsføre treningssenter på er så vidt vi vet ganske unik.

– I stedet for å love noe frem i tid, som man vanligvis gjør før et senter åpner, så viser vi kundene våre hvem vi er og hva vi kan tilby. Målet er å skape et godt miljø og felleskap som vi kan ta med oss inn på det nye senteret, sier hun.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Bygger på historien

Kurdøl fremhever at Asker treningssenter skal være det mange forbinder med navnet: et lokalt senter som er engasjert i nærmljøet.

– I tillegg vil vi satse på kompetanse og tett oppfølging av våre medlemmer,» sier hun.

Kurdøl har tolv ås erfaring fra bransjen, og kjenner merkevaren Asker treningssenter godt. Nå gleder hun seg til å skape noe nytt samtidig som hun beholder mye av det gamle som Asker treningssenter er kjent for.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]