Livet som frittstående konsulent ble kortvarig for den tidligere PT-sjefen i SATS. Den første januar 2021 begynner Arntzen i Sterk Helse – med ansvar for PT-er, helsekonsulenter og overordnet salg.
– Det er ofte slik det er når man kommer godt over ens med noen, forteller Arntzen.
Han og Kjetil Larsen i Sterk Helse har kjent hverandre i en årrekke, og nå var tiden kommet til å gjøre noe sammen.
Da karantenetiden til Arntzen var over 1. oktober i år, tok han fatt på sitt nye liv som frittstående konsulent i treningsbransjen. På kundelisten er blant annet Eleiko, Aktiv365 og PT-gruppen i Bergen. Kjetil Larsen tok også kontakt – og fasiten ble at Arntzen går inn i Sterk på fulltid fra 1. januar 2021.
LES OGSÅ: PT-nestor på egne ben skal samarbeide med Eleiko
Tror på helheten
Før vi rekker å spørre svarer Arntzen selv på spørsmålet «Hvorfor så raskt?»
– Fordi jeg tror veldig på det Sterk driver med, og hele økosystemet. Det er ikke bare trening og behandling; de har fastleger, mentaltrener, ernæringsfysiologer etc. Dette står mitt hjerte nær.
Kjetil Larsen har bygd opp Sterk Helse til å bli en tverrfaglig helsebedrift hvor alle aspekter er dekket. Arntzen skal være med å ta konseptet enda lengre.
– Vi har en felles fanesak: Å gjøre PT-en til en seriøs helsefagarbeider, påpeker Larsen.
VÅRE KJEDEPARTNERE:
[slideshow_deploy id=’11726′]
Store planer
Hele Sterk-teamet har store planer for umiddelbar fremtid: Et nytt treningssenter åpner 1. mai på Hasle. Det nye treningssenteret skal også ha egen klinikk. Det eksisterende senteret på Løren skal bestå, men klinikerne skal flytte til hoved-klinikken som ligger midt mellom de to treningssentrene, for å gi mer plass på senteret.
Hovedklinikken skal romme legevakt med 2-3 fastleger og totalt 13 behandlingsrom. I dag er klinikken et rent koronatestsenter i regi av Sterk Helse, som tester opptil 3 000 personer – ca. 25 prosent av totalen i Oslo – i uken.
– Veien fremover er å jobbe med helse, ikke bare si at man gjør det, fastslår Larsen.
Skal ha helsekonsulenter
Atle Arntzens rolle i dette helse-trening-puslespillet er å ha ansvar for PT-ene samt utvikle rollen som helsekonsulenter i Sterk Helse.
En helsekonsulent skal kjenne hele økosystemet som tilbys og kunne veilede kundene til riktig sted i systemet. De skal også drive innsalg og dermed ta bort noe av salgspresset på den enkelte PT-en.
– Med profesjonalitet og god kvalitet i bunn vil dette være tiltrekkende, og ikke push-salg. Vi skal bygge relasjoner og da vil salget komme mer av seg selv, fastslår Arntzen.
VÅRE ANNONSØRER:
[slideshow_deploy id=’1113′]
Skal doble salget
Store ambisjoner krever også vekst. Ifølge Larsen har Sterk hatt et snitt på 500 PT-timer i måneden for det ene senteret.
– Nå skal vi opp i det dobbelte. Vi skal ha 10 PT-er på hvert senter, og et snitt på 1000 PT-timer totalt sett, fastslår han.
Med legevakt, tverrfaglig klinikk og to treningssentre med fokus på PT-tjenester, mener Larsen at Sterk helse tør å gå sin egen vei – en vei hvor fokus forretningsmessig ligger på å tjene litt mer per medlem, og kunne leve med en lavere totalbase, enn ved kun å tilby trening.
– Jeg er «møkk lei» at det eneste parameter bransjen har hatt de siste årene, er pris. Vi må selge inn mer helse, konkluderer han.