annonse

annonse

Atle Arntzen går over til Sterk Helse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Livet som frittstående konsulent ble kortvarig for den tidligere PT-sjefen i SATS. Den første januar 2021 begynner Arntzen i Sterk Helse – med ansvar for PT-er, helsekonsulenter og overordnet salg.

– Det er ofte slik det er når man kommer godt over ens med noen, forteller Arntzen.

Han og Kjetil Larsen i Sterk Helse har kjent hverandre i en årrekke, og nå var tiden kommet til å gjøre noe sammen.

Da karantenetiden til Arntzen var over 1. oktober i år, tok han fatt på sitt nye liv som frittstående konsulent i treningsbransjen. På kundelisten er blant annet Eleiko, Aktiv365 og PT-gruppen i Bergen. Kjetil Larsen tok også kontakt – og fasiten ble at Arntzen går inn i Sterk på fulltid fra 1. januar 2021.

LES OGSÅ: PT-nestor på egne ben skal samarbeide med Eleiko

Tror på helheten

Før vi rekker å spørre svarer Arntzen selv på spørsmålet «Hvorfor så raskt?»

– Fordi jeg tror veldig på det Sterk driver med, og hele økosystemet. Det er ikke bare trening og behandling; de har fastleger, mentaltrener, ernæringsfysiologer etc. Dette står mitt hjerte nær.

Kjetil Larsen har bygd opp Sterk Helse til å bli en tverrfaglig helsebedrift hvor alle aspekter er dekket. Arntzen skal være med å ta konseptet enda lengre.

– Vi har en felles fanesak: Å gjøre PT-en til en seriøs helsefagarbeider, påpeker Larsen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Store planer

Hele Sterk-teamet har store planer for umiddelbar fremtid: Et nytt treningssenter åpner 1. mai på Hasle. Det nye treningssenteret skal også ha egen klinikk. Det eksisterende senteret på Løren skal bestå, men klinikerne skal flytte til hoved-klinikken som ligger midt mellom de to treningssentrene, for å gi mer plass på senteret.

Hovedklinikken skal romme legevakt med 2-3 fastleger og totalt 13 behandlingsrom. I dag er klinikken et rent koronatestsenter i regi av Sterk Helse, som tester opptil 3 000 personer – ca. 25 prosent av totalen i Oslo – i uken.

– Veien fremover er å jobbe med helse, ikke bare si at man gjør det, fastslår Larsen.

Skal ha helsekonsulenter

Atle Arntzens rolle i dette helse-trening-puslespillet er å ha ansvar for PT-ene samt utvikle rollen som helsekonsulenter i Sterk Helse.

En helsekonsulent skal kjenne hele økosystemet som tilbys og kunne veilede kundene til riktig sted i systemet. De skal også drive innsalg og dermed ta bort noe av salgspresset på den enkelte PT-en.

– Med profesjonalitet og god kvalitet i bunn vil dette være tiltrekkende, og ikke push-salg. Vi skal bygge relasjoner og da vil salget komme mer av seg selv, fastslår Arntzen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skal doble salget

Store ambisjoner krever også vekst. Ifølge Larsen har Sterk hatt et snitt på 500 PT-timer i måneden for det ene senteret.

– Nå skal vi opp i det dobbelte. Vi skal ha 10 PT-er på hvert senter, og et snitt på 1000 PT-timer totalt sett, fastslår han.

Med legevakt, tverrfaglig klinikk og to treningssentre med fokus på PT-tjenester, mener Larsen at Sterk helse tør å gå sin egen vei – en vei hvor fokus forretningsmessig ligger på å tjene litt mer per medlem, og kunne leve med en lavere totalbase, enn ved kun å tilby trening.

– Jeg er «møkk lei» at det eneste parameter bransjen har hatt de siste årene, er pris. Vi må selge inn mer helse, konkluderer han.

LES OGSÅ: Kjetil Larsen blir ny styreleder i Virke Trening

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]