annonse

annonse

Foto:

Mauricio Stangeland - Atletico Norge AS

Atletico Norge AS tar sikte på bærekraftig vekst med frisk kapital

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Atletico slår sammen sine tre enkeltstående sentre til Atletico Norge AS. Det har blitt hentet inn frisk kapital for økning av antall sentre og medlemsmasse, forteller Marius Bjerke til Treningsindustrien.

Ny daglig leder

For å opprettholde kvaliteten på tilbudet og prisene, vil det fra mai bli ansatt en ny daglig leder. Mauricio Stangeland, som har lang erfaring fra bransjen, både i drift og tidligere utstyrssalg, vil ta over ledelsen av kjeden. Hans kompetanse og verdier er akkurat det som trengs for å nå kjedens mål, forteller Bjerke.

Strategien fremover

Atletico Norge ønsker å vokse mer dynamisk med en langsiktig strategi, som inkluderer å slå sammen selskapene og skape en felles drift. Kjeden ser at trendene endrer seg, og at det er nødvendig å endre seg i takt med dette. Arealeffektive lokaler, med riktig lokasjon vil være nøkkelen for videre vekst.

Spennende utfordring

Mauricio Stangeland forteller at dette vil bli en spennende utfordring, samtidig som han nå kan bruke sin erfaring til å ivareta menneskene som jobber i Atletico, ha fokus på kundene, og ikke minst planlegge fornuftige strategier rundt innkjøp for vekst, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]