annonse

annonse

Her skal ats bygge megasenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Vi skal bygge et av Norges største treningssentre på over 4 000 kvadratmeter. Og det blir et annerledes senter, fastslår daglig leder Leif Nilsen.

De siste ukene har sjefen på Asker Treningssenter (ats) ligget i forhandlinger med gårdeier KLP Eiendom om Lensmannslia 4 – det tidligere hovedkvarteret til Ericsson i Norge.

Eiendommen består av fire bygg, og ats skal ta i bruk flere etasjer i det første bygget. Selskapet har også opsjon på flere utvidelser i det som er Askers største næringseiendom.

– Det blir et av Norges største treningssentre. Vi skal ha utendørs Tufte-park, vi bygger klatrevegg, vi skal ha basseng og egen Crossfit-hall i tillegg til studio og yoga-sal. Vi skal lage en verden hvor de som trener skal kunne utvikle seg uansett hvilken retning man går. Vi samler alle nisjene in house, fastslår Nilsen.

Åpner i hurtig tempo

Det blir endelig Crossfit for PT-sjef Soroush Jozani. Her med langrennsløper Aurora Kildahl.
Det blir endelig Crossfit for PT-sjef Soroush Jozani. Her med langrennsløper Aurora Kildahl.

Lokalene har både auditorium og basseng fra før, som gir nye muligheter.

– Vi skal ha konferansefasiliteter slik at alle de som er ute og holder kurs og kompetanseaktiviteter får en arena som gjør at de slipper å sitte på en step-kasse i tilfeldige lokaler. Det er ingen steder i dag som er tilrettelagt for teoretisk og praktisk kompetansespredning med kurs og workshops. Det skal vi nå tilby, sier Nilsen.

Når brikkene først falt på plass med gårdeier, skal ting skje i hurtig tempo. Den nye Crossfit-hallen skal åpnes 10. desember. Og hovedsenteret skal stå klart mellom 15. januar og 1. februar neste år.

– Det som gjenstår er å tegne. Vi ser nesten alt for oss.

Ekspress overtar lokalene

De nåværende lokalene til hovedsenteret i Asker sentrum, blir nye lokaler for Ekspress-senteret som ligger 200 meter unna.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det blir et av Norges største ekspress-sentre på 1 400 kvadratmeter, fastslår Nilsen.

Han forteller at ats har vært flinke på personlig trening etter målrettet satsing, men har hatt en vei å gå innen gruppetrening.

– I Asker har vi ikke hatt det riktige tilbudet og fasilitetene, men nå settes det på kartet med det nye senteret. Vi har vært en utfordrer til SATS Elixia i Asker, og nå bygger vi det beste senteret for innbyggerne. Det fortjener de, sier Nilsen.

På det nye senteret har Nilsen flere samarbeidspartnere som skal være med å optimalisere komfort og forretningsmessige muligheter. Og han ønsker å dele kunnskapen om dette med resten av bransjen. Treningsindustrien.no kommer til å følge prosessen fremover.

LES OGSÅ: Ditt drømmesenter!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]