annonse

annonse

Barry’s Bootcamp åpner i Barcode

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det 600 kvm. store senteret vil tilby en fullpakket timeplan med 60 minutters gruppetimer fra morgen til kveld. Senteret åpner sommeren 2018.

Det opplyser selskapet på egne Facebook-sider.

Det nye senteret vil også inneholde fullt utstyrt herre- og damegarderobe med produkter fra Malin+Goetz. Klesavdeling med Barry’s egen kolleksjon, og en Fuel Bar med Barry’s egne originale protein shakes og ferske smoothies designet for å restituere kroppen etter en intensiv treningsøkt, ifølge innlegget.

Franchise-eier Tage Flugstad opplyser til treningsindustrien.no at Barry’s Barcode skal åpne sommeren 2018, men at datoen ikke er helt fastsatt.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I samme gate som det nye senteret ligger det allerede et SATS Elixia senter.

– Så nå går dere rett i strupen på storebror?

– Nei, vil ikke si det. Og det er absolutt ikke derfor vi etablerer oss i Barcode. Barcode/Bjørvika er et veldig spennende område, som vi har stor tro på i årene som kommer. Og det vil absolutt være plass til flere aktører i området uten at det nødvendigvis vil være negativt for eksisterende.

– Jeg har tro på mangfold, og at det er positivt for alle at det er ulike aktører fra bransjen i samme område. Vi «stjeler» veldig sjelden kunder fra andre sentre, og sannsynligheten for at det går andre veien er like stor. Folk bruker oss heller gjerne som et supplement til annen trening, som styrketrening, løping ute, pilates og Yoga, spinning og så videre, fastslår Flugheim. 

LES OGSÅ: Friske planer fra Barry’s Bootcamp

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]