annonse

annonse

Begeistret minister åpnet Shapemaster Scandinavias nye kontorer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det var en stor dag for Feelgood Norge da selveste eldre- og folkehelseminsiter, Sylvi Listhaug, gjestet og åpnet Shapemaster Scandinavia As sine nye kontorer.

Resultatene fra rehabiliteringsklinikker, bo- og aktivitetssentre og Feelgood treningssentre har vekket interesse i Helse- og omsorgsdepartementet. Derfor kom eldre- og folkehelseministeren på besøk for å høre mer om hvilke fordeler Feelgood kan gi både for enkeltpersoner og for storsamfunnet, ifølge en pressemelding.

Siden Feelgood for anledningen også hadde ferdigstilt sine nye kontorlokaler i Modum Næringspark, kunne statsråden selv stå for den høytidelige åpningen av lokalene.

På møtet ble Listhaug informert om Feelgood sin plan om å kunne favne alle som trenger mer fysisk aktivitet i samfunnet.

Tre forskjellige konsepter

– Vi har i dag tre ulike konsepter som jobber sammen for å gi vanlige folk den fysiske bevegelsen de trenger, sier daglig leder Truls Nebell i Shapemaster Scandinavia AS som står bak Feelgood-konseptet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Først har vi de vanlige Feelgoodsentrene som fanger opp den store menneskegruppen som ikke ønsker å trene på tradisjonelle treningssentre. Videre har vi Feelgood Rehab som er fem rehabiliteringsmaskiner som er mer rettet mot opptrening og reaktivering av mennesker som har vært skadet eller er syke.

– Til sist har vi Feelgood Vital som er et konsept med fem av våre motoriserte treningsmaskiner som vi ønsker å ha tilgjengelig på alle dagsentre i landet. Her kan både de som bor på sykehjemmene og de som kommer og besøker dagsenteret, få en fysisk aktivisering uten at de behøver å kunne noe om trening eller være redd for at de gjør noe feil.

– Det viktige er at alle de tre konseptene jobber sammen, så om du har vært på opptrening på Feelgood Rehab så skal du kunne fortsette treningen på et vanlig Feelgoodsenter, og dersom du er langt oppe i årene og ikke har mulighet eller økonomi til å gå på et Feelgoodsenter så skal du kunne få fysisk aktivitet på ditt lokale dagsenter, utdyper Nebell.

– Kjempegod idé

Det var en strålende glad statsråd som viste stor interesse for konseptet. TV-Modum var på plass og intervjuet Listhaug etter møtet og hun var imponert over det som hadde blitt presentert henne.

– Jeg synes dette var et kjempekonsept for alle de som kanskje har problem med å komme seg ut av godstolen, eller for eldre som trenger en litt annen type trening, sier hun.

Da TV-Modum spurte om hennes tanker rundt det å plassere Feelgood Vital på alle sykehjem og dagsentre sa hun:

– Jeg tror det er en kjempegod idé så jeg vil oppfordre kommunene, som eier sykehjemmene, om å sjekke ut dette konseptet. Fordi i stedet for at pasienter bare skal sitte stille i en stol og se på TV så kan de sitte og bruke kroppen sin, trene og komme i bedre form. Så dette er jo kjempeflott også når man ønsker at folk skal bo lengre hjemme.

Har rundet 30 sentre

Feelgood består i dag av 31 franchise-sentre i Norge. I tillegg til dette finnes det ett senter i Spania – i Villamartín.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

De motoriserte benkene blir brukt som et rehabiliteringstilbud på Frydenberg i Modum, Emma Hjort i Asker og Sunnaas sykehus i Oslo. Modumheimen i Modum er det første Sykehjemmet som benytter dette tilbudet til sine boende pasienter og dagsbesøkende.

– Vi håper gårdagens møte vil skape enda mer politisk velvilje og føre til enda flere solskinnshistorier fra medlemmene våre, samt ytterligere sosialøkonomiske fordeler gjennom en bedret folkehelse, fastslår Truls Nebell.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]