annonse

annonse

Bemanner med kun PT-er

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lørdag 29. oktober åpner Actic sitt nye senter i Moss. Actic-topp Johan Ingemarsson fokuserer på kompetanse, og regner med å hente de fleste kundene fra konkurrentene.

Det var ikke gitt at Moss skulle på Actic-kartet. Ingemarsson forteller at første gangen han ble kontaktet av gårdeier, var svaret nei. For det var ikke basseng-fasiliteter tilknyttet lokalene – noe som er differensiatoren til Actic-kjeden.

Country Manager Johan Ingemarsson i Actic Norge
Country Manager Johan Ingemarsson i Actic Norge

– I Moss finnes det mange treningssentre fra før, og vi så ikke helt hvordan vi kunne differensiere oss, til tross for at området også inneholder en helsepark med leger og fysioterapeuter. Men så ble jeg oppringt etter et halvt års tid, og fikk spørsmålet om vi var interessert hvis de bygget et basseng, forteller Ingemarsson.

Et basseng på 12×8 meter ble inkludert i byggeplanene, og Actic satte Moss på kartet. Senteret holder til i den tidligere TrioVing-parken.

Skal konkurrere med kompetanse

– Vi skal markere oss i Moss. Senteret er på ca. 1200 kvadratmeter, og har gode synergimuligheter med helseparken. Vi har en ambisjon om å komme opp i over 2 000 medlemmer, fastslår Ingemarsson.

Før den offisielle åpningsdagen er antall medlemmer ca. 100.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi regner med å firedoble dette den første uken. Vi har vært lite aggressive siden august, vi vil at folk skal komme å se selv, og ha tilbud på medlemskap på åpningsdagen.

Det er knallhard konkurranse i Moss. Skal dere plukke fra de andre eller utvide markedet?

– Vi kommer til å ta mye fra de etablerte fordi det er et treningsvant marked. Vi satser på kompetanse og bemanner senteret med kun PT-er, i tillegg til gruppeinstruktørene. Vi satser mye på kompetanse for å ta markedet, sier Ingemarsson.

Skal få medlemmene i gang

Ingemarsson forteller at Actic kan utvide markedet der det er et potensial, men at det i Moss blir en annen situasjon.

– Vanligvis utvider vi markedet som for eksempel på Actic i Hønefoss som vi åpnet i 2012. Nå har vi 2 500 medlemmer der, og over 400 av dem er over 60 år – folk som aldri hadde vært på treningssenter tidligere.

Hva blir fokus i Moss?

– Kompetanse rettet mot både bedrifter og privatmarkedet, i og med vi bare har ansatte som er PT-er. Vi tilbyr medlemmene hjelp i starten for å komme i gang. Vi har stor fokus på at medlemmene får en bra start på reisen for å forebygge «churn», og ikke bare på å selge PT-timer, fastslår Ingemarsson.

Prisen for medlemskap på Actic Moss blir 459 kroner per måned, med 12 måneder binding.

Inne på Actic Moss
Inne på Actic Moss

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]