annonse

annonse

Bergen åpner treningssentrene igjen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fra mandag 7. desember kan bergenserne igjen gå på treningssenter, men kun for individuell trening.

Gruppetrening vil ikke være mulig, opplyste byrådsleder Roger Valhammer på en pressekonferanse i ettermiddag.

– Vi er glad for en rask gjenåpning, som tidligere lovet fra Byrådet, men samtidig er det beklagelig at Byrådet velger å pålegge oss ytterligere restriksjoner i form av at gruppetrening ikke åpnes opp foreløpig. Det er avgjørende for bransjen at dette ikke vedvarer, sier bransjedirektør Kjersti Oppen i Virke Trening.

Hun påpeker at bransjen allerede driver etter en svært streng smittevernstandard, hvor alle viktige hensyn er ivaretatt, og understreket at det er viktig at dette vektlegges, slik at treningssenterbransjen slipper ytterligere begrensinger.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Meget god dialog

– Det er ekstremt viktig for folkehelsa og bransjen at vi kommer raskest mulig i gang igjen med drift etter smittevernstandarden, som vi allerede jobber etter der hvor vi ikke har vært nedstengt – slik at folk får tilbake mer av aktivitetstilbudet sitt. Fysisk aktivitet er viktigere enn noen gang og der har treningssentrene en nøkkelrolle, sier Oppen.

Hun sier at Virke Trening nå forventer at de omkringliggende kommunene løser opp i sine tiltak, slik at bransjen kommer raskt i gang igjen også der

– Det er viktig at disse nå følger Bergens klare signaler, sier Oppen.

– Vi vil også trekke frem at vi har hatt en meget god og konstruktiv dialog med Byrådet i Bergen, som vi nå vil fortsette, for å bli enige om når vi kan lette opp for de midlertidige restriksjonene på gruppetrening, fortsetter hun.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]