annonse

annonse

Bergen Fitness går til Nr1 Fitness-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Grunder og eier av Bergen Fitness, Fredrik Sund, har valgt å inngå franchiseavtale med treningssenterkjeden Nr1 Fitness.

Bergen Fitness består i dag av to sentre som er lokalisert i henholdsvis Gamle Bergen i Sandviken og på Midtun. Med seg på laget har han medeier Janne Torstensrud Krohn, som eier 50 prosent av Bergen Fitness i Sandviken, ifølge en pressemelding.

Uendret eierskap

Både Fredrik Sund og Janne Torstensrud Krohn gleder seg til fremtiden sammen med Nr1 Fitness.

– Eierskapet forblir uendret. Vi vil nå få hjelp på de områder vi tidligere ikke har vært så gode på. Jeg er dyktig på trening og elsker å være ute blant kundene. Men når man driver to sentre har mye av tiden gått med på administrative oppgaver istedenfor på det jeg er aller flinkest til, nemlig kundeservice og trening, sier Sund.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Å få hjelp til selve treningssenterdriften og markedsføringen vil frigjøre mye av min tid. -Jeg er både ydmyk og veldig godt fornøyd med å komme inn under Nr1 Fitness-paraplyen. De har vist svært gode resultater, blant annet i Hordaland, og jeg tror de er den riktige strategiske partneren for meg for at mine to sentre skal vokse og oppnå sitt potensiale, fortsetter han.

Lange forhandlinger

Partene har brukt god tid på å bli kjent med hverandre, ifølge meldingen.

– Mine sentre ligger i Hordaland der Nr1 Fitness er markedsledende. Det er derfor viktig for meg at vi har gode avklaringer slik at begge parter oppnår gode synergier og jobber sammen for at alle skal få suksess, forteller Sund.

LES OGSÅ: Stafetten med Fredrik Sund, Bergen Fitness

Blir noen endringer

Nr1 Fitness har gitt flere føringer om endringer hos Bergen Fitness for at sentrene kan inngå i konseptet til Nr1 Fitness.

– Det vil bli noen endringer inne på sentrene, men det er bare til det positive. Vi har vært flinke til å tiltrekke oss treningslade mennesker, og det skal vi fortsette med. Men vi må bli enda flinkere til å henvende oss til mosjonister og gjøre sentrene mer innbydende også for dem. Dette arbeidet starter vi med snarest, sier Sund.

Nr1 Fitness gleder seg over at Bergen Fitness blir en del av Nr1 Fitness familien:

Fredrik Sund og Trygve Amundsen har funnet sammen. (Foto: Nr1 Fitness)

– Bergen Fitness’ lokasjoner er i områder hvor vi ikke er representert i dag og i områder vi ikke har sett på som attraktive nok til å etablere nye, egeneide sentre, sier konsernsjef i Nr1 Fitness, Trygve Amundsen.

– Fredrik har vært flink til å drifte begge sentrene sine kostnadseffektivt, men også skapt sentre med et godt miljø. Vi ser at det er godt potensialet i begge sentrene til å skape god vekst, samtidig som Nr1 Fitness vil bli representert på ytterligere to nye steder i Bergen.

Satser på franchise

Nr1 Fitness har nylig feiret sitt 10 års jubileum, og har i løpet av disse årene startet hele 26 treningssentre, og har planer om å fortsette sin ekspansjon i Norge.

– Vi skal fortsette å ekspandere med egeneide sentre. Samtidig ser vi at flere års arbeid har ført til et godt konsept med gode systemer. Det er mange i bransjen som i dag har utfordringer med lønnsomheten, og vi mener at vårt konsept med våre systemer kan føre til økt lønnsomhet til etablerte aktører.

– Vi har derfor tatt et strategisk valg om at Nr1 Fitness også skal vokse i Norge gjennom franchise. Målet vårt er å være best på franchise i treningsbransjen, avslutter Amundsen.

LES OGSÅ: Sprek og Blid Askøy hopper over til Nr1 Fitness

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]