annonse

annonse

Foto:

BPC

Bergen Performance Center (BPC) fornyer seg

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Bergen Performance Center (BPC) hadde nylig nyåpning av senteret sitt i Loddefjord, og tilbyr nå en ny tilnærming til trening i Bergen. Med en utvidelse fra 300 til 1000 kvadratmeter og inspirert av trender fra USA, kombinerer senteret luksus med funksjonalitet i alle aspekter.

Med en nylig gjennomført utvidelse og fornyelse, ønsker Bergen Performance Center (BPC) velkommen til et treningssenter som skiller seg ut med sitt fokus på kvalitet og detaljer. Senteret streber etter å tilby et omfattende tilbud som overgår det tradisjonelle treningssenteret, ved å integrere luksuriøse fasiliteter, state-of-the-art utstyr og yoga som en viktig del av tilbudet.

Gjennom inspirasjon fra en studietur i USA, har grunnleggerne av BPC skapt et miljø som oppmuntrer til både individuell og gruppebasert trening. Med 1000 kvadratmeter til rådighet, finner medlemmene store treningsområder utstyrt med det siste innen treningsapparater, samt dedikerte soner for gruppetimer/yoga.

En nøkkelegenskap ved BPC er garderobefasilitetene, designet med fokus på detaljer og kvalitetsmaterialer for å tilby en følelse av eksklusivitet. Senteret skilter også med en velværeavdeling som inkluderer badstu og en iskulp, og tilbyr dermed en perfekt avslutning på treningsøkten.

Ledelsen ved BPC er opptatt av å skape et inkluderende og motiverende treningsmiljø. “Vi ønsker å tilby et sted hvor våre medlemmer føler seg verdsatt og inspirert til å nå sine mål. Ved å kombinere kvalitetsfasiliteter, med et bredt spekter av treningstilbud, tilstreber vi å møte behovene til våre medlemmer,” sier Morten Svanevik, daglig leder ved BPC

For småbarnsforeldre som kjemper med tidsklemma, tilbyr BPC muligheten til å ta med seg barnet på trening i et lite barnesete. Dette initiativet har bidratt til å skape et blomstrende miljø av småbarnsmødre på senteret. I tillegg har BPC både bemannet og ubemannet barneparkering, avslutter Morten Svanevik

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]