annonse

annonse

Betydningen av hygieniske gulv for å beholde og øke kundemassen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det er ingen tegn til en snarlig ende på den globale pandemien, og det blir stadig tydeligere hvor avgjørende det er å ta forhåndsregler for å bekjempe koronaviruset og sikre fremtiden til fitness-bransjen.

I disse usikre tider er det viktigere enn noen gang å fokusere på det medlemmene vil verdsette mest når de kommer tilbake til fasilitetene deres. Førsteklasses hygiene og korrekt desinfisering vil gi en følelse av trygghet og tillit.

Viruset COVID-19 smitter fra person til person, og de offisielle smitterådene er hyppig håndvask, å dekke munn og nese når man hoster eller nyser, og å opprettholde sosial distanse. Men disse tiltakene er trolig ikke nok for å sikre at lokalene deres er helt virusfrie.

For å forebygge spredning av sykdomsfremkallende virus er det derfor viktig å sikre at alt av installasjoner og utstyr er hygienisk, motstandsdyktig, giftfritt og enkelt å rengjøre.

Hva kjennetegner de mest hygieniske gulvene?

For at et gulv skal være trygt og hygienisk må det ha noen spesielle egenskaper og det må produseres og behandles på en korrekt måte. De første viktige skrittene her er desinfisering av fabrikken og maskinene som brukes i produksjonen, samt desinfisering av produktene før de blir sendt.

Trygg levering i hygienisk emballasje sikrer i tillegg at produktene ankommer klare til å bli installert uten risiko for smitte.

Når det gjelder selve gulvene er det nå viktigere enn noen gang at de har antisopp og antibakterielle egenskaper for å beskytte mot og bekjempe potensielle sykdommer. Lavt utslippsnivå er også viktig for å forhindre utslipp av toksiner og bakterier, og forbedre luftkvaliteten i lokalene deres.

Gulvene må selvfølgelig også kunne vaskes raskt og effektivt for å opprettholde en førsteklasses hygiene på treningssenteret. Et vanntett gulv som er lett å desinfisere gjør at rengjøring av treningsrommene mellom klasser går fort.

Slike gulv vil også gjøre den grundigere, daglige rengjøringen enklere og dermed lette det ekstra vedlikeholdet som kreves på senteret.

Våre gulv følger internasjonale reguleringer og standarder når det gjelder hygiene og kvalitet

Pavigyms gulv etterkommer alle disse kravene. De blir produsert i trygge omgivelser og pakkes i papp. Det viser seg at koronaviruset bare overlever i 24 timer på papp, og dette gjør det til et utmerket alternativ til materialer som plast, hvor viruset har vist seg å kunne overleve i 72 timer eller mer.

Våre gulvløsninger er alle sertifisert A + for helse og utslipp. Pavigyms produkter er sertifisert av det internasjonale VOC-direktivet og etterkommer VOC-direktivets krav til utslipp for innendørs bruk av byggevarer.

Våre produkter har vært gjennom flere tester for porøsitet for å sammenligne de hygieniske egenskapene til våre virgin gummigulv og resirkulerte gummiprodukter.

Egenskapene til virgin gummi gjør overflaten vanntett og sikrer en tryggere og renere flate. Virgin gummi absorberer ikke potensielt skadelige væsker og er enkle å vaske og desinfisere. Mer porøse overflater vil absorbere væske i løpet av 18 sekunder, noe som kan føre til at bakterier, virus og sopp overlever og reproduseres i gulvene.

Gulv fra Pavigym har også den aller viktigste egenskapen for hygieniske gulv, de er motstandsdyktige mot mikroorganismer.

Våre gulv er blitt sertifisert som bakteriostatisk og soppdrepende, og dette betyr at de forhindrer all vekst av bakterier og sopp – og til og med eliminerer noen av dem. De forebygger altså smitte og spredning av sykdom og gjør det trygt å trene i deres lokaler.

Alle våre partnere er beskyttet av Pavigym

Vi er opptatt av å støtte alle våre kunder og partnere gjennom denne krisen ved å gi råd om hvordan dere best kan ta vare på fasilitetene deres. Vi har utarbeidet en guide for egnede rengjøringsprodukter for 100 prosent effektiv rengjøring og korrekt desinfisering av gulvene.

.

Vi produserer også beskyttelsesmasker av Pavigyms EVA gummi. Disse kan kjøpes av alle, i tillegg til at de vil følge med i hygieniske pakker ved kjøp av våre gulv.

Våre kunder har alltid vært vår høyeste prioritet, og nå er vi her mer enn noensinne for å støtte dere gjennom denne vanskelige perioden. Ønsker du å vite mer om noen av våre produkter, ta gjerne kontakt med franco.feci@pavigym.com.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]