annonse

annonse

Bevegelser i senter-Norge i april

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble etablert fem nye selskaper i kategorien treningssenter i april.  

Det ble etablert fem selskaper under NACE-koden treningssentre i april: Bjerkakerhallen i Tromsø, Huset Treningsglede i Elverum, Arna Trening i Hordaland, Gympossible i Bærum og Nordic Health and Fitness i Oslo.

Kun en konkurs ble registrert: CrossFit Trondheim.

Etableringstakten byr på en økning i forhold til samme periode i 2015. Da ble det registrert tre nye selskaper i kategorien treningssenter, og en konkurs.

Arna Trening er den eneste nyetableringen med aksjekapital over minimuskravet.

Yoga-drøm i Harstad

Under NACE-koden Virksomheter knyttet til kroppspleie og fysisk velvære, gikk treningssenteret Elatio konkurs, men det ble overtatt av Nr1 Fitness.

I denne kategorien kan vi i tillegg nevne Yoginis Yogastudio i Harstad som åpner 1. juni.

Her vil åtte sertifiserte instruktører samarbeide om å tilby varierte timer, skriver Harstad Tidende.

– Før sommeren starter vi opp i Bohus-bygget i Harstadbotn. Her blir det to yogasaler, dame- og herregarderober, lounge m.m. Mange varianter av yoga vil tilbys i tillegg til pilates og qigong. Noen timer vil være for nybegynnere, andre for mer erfarne yogis – her er det noe for alle, skriver Kristin Seim i en pressemelding.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Jeg har holdt på med yoga i ti år. Etter hvert har drømmen om å «spre yoga til folket» tatt form, og gjøre yogaen mer tilgjengelig for folk flest. Nå går drømmen snart i oppfyllelse, sier Seim, som er gründeren bak yogastudioet.

Til daglig er hun geolog ved Statoil. Med seg har hun instruktørene Reidun Arntzen, Nina Dons-Hansen, Charlotte Eliasson, Tove Merete Jensen, Marit Nygård, Ann-Mari Rognli Bloch og Siv Svaleng.

Flere nyåpninger

En gjennomgang av noen av leverandørenes Facebook-sider viser at det gror i senter-Norge.

Mudo Gym åpner i Trysil i juni.

Fitnessagenten gleder seg til åpning av SMART Farsund, der de har levert utstyr fra Matrix Fitness og Casall Pro. Også Mudo Gym Ulsrud skal ha utstyr fra Fitnessagenten. Det samme skal K24 Prestasjon i Tromsø.

Gymsport har levert utstyr til nye Geilo Trening & Testsenter, samt IGym Ekspress Gruben i Mo i Rana.

Vi gjør oppmerksom på at tallene, der ikke annet er nevnt, er basert på NACE-kode treningssentre. Om et treningssenter registrerer seg som noe annet eller inngår i tidligere registrert selskap, fanges det ikke opp av statistikken.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]