annonse

annonse

Birgit Skarstein og EVO vil bekjempe kroppspress

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den samfunnsengasjerte idrettsprofilen Birgit Skarstein er ute med en ny kampanje mot kroppspress, i samarbeid med treningssenterkjeden EVO.

Paralympics-utøveren og verdensmesteren Birgit Skarstein fikk stor oppmerksomhet i sommer, da hun tok et oppgjør med sommerkroppen.

Nå samarbeider den samfunnsengasjerte roeren med treningskjeden EVO og kampanjen «Ingen fasit», ifølge en pressemelding.

Fremmer brukskroppen

Kampanjevideoen ble lansert i sosiale medier søndag 17.november på Facebook og YouTube. I tillegg blir det utendørsplakater over hele Oslo i tre uker fremover.

– Målet med denne kampanjen er å fremme og normalisere brukskroppen. Med det mener vi den kroppen som fungerer til det vi har lyst til å bruke den til. Vi ønsker å bevisstgjøre flere om dette, og hjelpe folk med å se til de sunne kroppsidealene der ute, sier Skarstein.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Bransjen må ta ansvar

Treningskjeden EVO har 38 sentre over hele landet. Selskapet startet sitt arbeid mot kroppspress i vår, da de blant annet innførte nye retningslinjer knyttet til bekledning og sosiale medier for alle sine 160 PT-er.

I tillegg gikk kjeden ut med en kampanje spesielt rettet mot unge menn, i samarbeid med kroppspress-aktivisten Remy Berland (20).

– EVO har valgt å ta et tydelig standpunkt mot kroppspress, fordi vi mener at treningsbransjen spiller en medvirkende rolle i det økende kroppspresset i samfunnet, sier administrerende direktør Morten Hellevang i EVO.

– Vi er veldig stolt over at Birgit Skarstein ønsker å samarbeide med oss for å nå ut til flest mulig med dette viktige budskapet, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]