annonse

annonse

Bittersøtt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det er en bittersøt følelse jeg sitter med etter en uke tilbake på jobb.

Leserinnlegget er skrevet av personlig trener Daniel Martinsen, Actic Asker

Jeg klarer liksom ikke glede meg helt over det at jeg endelig får lov til å bruke hverdagen på det jeg brenner så hardt for. Endelig får jeg møte alle de nydelige folka jeg jobber med. Alle de menneskene som jeg har savnet å ha i hverdagen min, får jeg møte hver dag og det føles veldig bra.

Jeg er selvfølgelig veldig takknemlig for å få alt dette tilbake, men samtidig er det så mange andre engasjerte og fantastiske folk i samme bransje ikke får leve sine liv.

Det er så mange som ikke får inkludert alle de gledene og positive effektene som alt dette bringer med seg, og det føles så feil.

Bittersøtt.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Samtidig så gleder jeg meg stort over å se og høre hvor mye det betyr for folk å få komme tilbake på treningssenteret sitt. For det lyser opp av glede bak munnbindet på hver eneste en som kommer inn resepsjonen, og du kan hører en lettelse i stemmen deres når de åpner opp om hvordan de har gledet seg til denne dagen. Endelig så kan de få tilbake en del av sine liv igjen.

Det er ikke en tvil i min sjel om at mitt treningssenter ikke er noen tilfeldig valgt fritidsaktivitet hverken for meg eller medlemmene våre som trener her.  Det er ikke sånn at vi kan erstatte denne arenaen med skogturer, hjemmetrening eller en annen aktivitet.

En sentral del i livet

Det er ikke sånn at vi kan gjøre helsen og hverdagen til folk bedre om vi aldri kan møtes. Vi kan aldri erstatte de verdiene og følelsene som skapes mellom mennesker i ekte relasjoner. De opplevelsene og erfaringer vi skaper sammen, skaper for mange den tryggheten, motet og selvtilliten som skal for å forandre sine liv.

Den muligheten, kraften og tilhørigheten må vi alle få tilbake i livene våre.

For svært mange mennesker er treningssenteret, rutinen treningen fører med og alle elementene ved en treningsorientert livsstil, helt sentralt i deres liv. Hver eneste dag. Det holder dem flytende og resistente i hverdager som krever mer og mer av dem.

Alt fra tenåringer som vil trene et trygt sted de blir sett og hørt, fordi de trenger en trygg og god arena å utvikle seg på – til pensjonistene som bare vil holde kroppen i sjakk for å kunne gå litt lengre i fjellet og få måke snø uten noe mas et par år til.

Felles for alle så jobber de beinhardt mot sine mål, på samme plattform, men på hvert sitt nivå. Det er mennesker i alle aldre med helt ulike målsettinger, men som alle kjemper harde kamper for å få leve gode og aktive liv. Her kan alle få mestring.

Alle er gode mennesker og jobber med den beste intensjon for å gjøre sin egen helse eller sine egne ferdigheter bedre. De har et ekte behov for å kunne mestre sine liv på den måten de drømmer om.

Gi oss en sjanse

Et treningssenter er ikke en fornøyelsespark eller hobby for en avgrenset gruppe. Et treningssenter er en viktig samfunnsinstitusjon hvor enn du kan finne et, og de bør anerkjennes som det. For det er den rollen det har i de menneskenes liv som bruker disse arenaene.

Det er her man kan møte sine likesinnede og kjenne på tilhørighet. Snakke med de som snakker samme språk. Det føles trygt og kjent fordi man har skapt utallig gode opplevelser og masse mestring.

Det kan ikke lengre forsvares å holde treningssentrene stengt. Vi kan spore eventuell smitte bedre enn noen. Vi jobber for å bedre folkehelsen for utallig mennesker hver eneste dag. Vi er til å stole på og vi vil så gjerne gjøre en innsats vi og!

Bittersøtt.

Få opp alle treningssenter over hele landet og vi skal vise vei i en ellers dyster tid. Vi skal følge smitteveilederen og ta de forholdsregler vi kan. I det minste, gi oss en sjanse til å bevise det!

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]