annonse

annonse

TRX kurs 15. og 16. september

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Helgen 15. og 16. september holder Alexander Aalerud og Christina Therkildsen oppdaterte kurs i TRX slyngetrening for både nybegynnere og erfarne instruktører.

TRX slyngetrening har inntatt de aller fleste treningssentrene på gruppetrening, funksjonelle områder og PT soner.

Christina Therkildsen og Alexander Aalerud har vært med som instruktører siden TRX ble introdusert til treningsbransjen i Norge. De er med jevne mellomrom på TRX sine internasjonale kurs, hvor de blir evaluert og godkjent.

Nå holder de kurs lørdag 15. og søndag 16. september.

Lørdag 15.september
TRX STC – Alexander Aalerud

Lær det grunnleggende om TRX slyngetrening og hvordan implementere det i din egen og dine PT kunder sin trening. Kurset varer i 8 timer og tar for seg hvordan du kan utføre og coache TRX slyngeøvelser på en trygg og effektiv måte. Kurs TRX (STC) er fundamentet for kurs TRX (FTC).

– Med allsidigheten som TRX slyngen tilbyr har du et bærbart treningsverktøy du kan benytte for å trene deg selv eller dine kunder uansett setting. Du vil lære hvordan du trygt utfører og lærer bort TRX øvelser tilpasset målsetting og nivå, samt fordeler og bruksområde for de ulike øvelsene, forteller Alexander Aalerud.

Her kan du melde deg på kurset med Alexander Aalerud!

Søndag 16.september
TRX GTC – Christina Therkildsen

Dette kurset er for deg som er instruktør, er vant til å undervise og er kjent med TRX Suspension Training. Nå gir vi deg verktøyene som gjør dine timer enda mer effektive.

– TRX i gruppe er mer populært enn noen gang, nå er det nytt innhold i TRX GTC, forteller Christina Therkildsen.

Kurset gir deg to helt nye økter, verktøy for å undervise som en proff og coache alle – uavhengig av nivå.

– Det finnes metoder for hvordan det er smart å undervise for å få alle til å bevege seg samtidig og virkelig få drahjelp fra gruppa. TRX GTC gruppeundervisning et skritt videre. Her får du tips du kan ta med deg til all annen undervisning i grupper, fastslår hun.

Her kan du melde deg på kurset med Christina Therkildsen!

Fitness Brands arrangerer kurs for opplæring i bruk av treningsutstyr. Fitness Brands har dyktige og inspirerende Master Trainers som setter instruktører og personlige trenere i stand til å ha maksimalt utbytte og kunnskap om treningsutstyret.

Fitness Brands har eksklusive rettigheter på TRX-kursvirksomhet i Norge.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]