annonse

annonse

Blir fagdirektør for forebyggende helse i NHO

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.


Etter totalt 3 år som bransjedirektør for Aktiv Helse i Virke, får Mee Eline Eriksson særlig ansvar for det forebyggende helsefeltet i helse- og velferdsbransjen i NHO Geneo.

– Drømmejobben

– Å få muligheten til å bli en del av NHO Geneo-teamet i NHO, i stillingen som fagdirektør for forebyggende helse, er virkelig drømmejobben, sier Eriksson.

– Norge står ovenfor alvorlige helseutfordringer og behovet for det forebyggende tjenesteleddet innenfor helsenæringen er reelt og vil vokse ytterligere. Det gir virkelig mening å jobbe for at medlemsfelleskapet skal bidra til at folk flest får best mulig helse og livskvalitet gjennom hele livet, sier hun.

Imponert

Hun får støtte av administrerende direktør i NHO Geneo, Karita Bekkemellem.

– Vi er i en så privilegert situasjon at vi stadig lever lengre, men dette gir også noen utfordringer for samfunnet vårt. For at flest mulig skal få et godt, langt og friskt liv, må vi legge til rette for en satsing innen forebyggende helse, sier Bekkemellem.

– Vi gleder oss masse til å få Eriksson på plass hos oss. Arbeidet hun blant annet har lagt ned i Aktiv Helse er imponerende, og hun har alle kvalifikasjonene vi ser etter for å styrke den forebyggende delen av helsenæringen, avslutter Bekkemellem.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]