annonse

annonse

Body Bike: Dansk eventyr i norske treningssentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Body Bike har levert sykler i Norge siden 2002. Med over 11 000 sykler levert, er det ikke rart at mange som trener har en forkjærlighet for både merket og sykkelen.

Året var 1998, og den første Body Bike sykkelen så dagens lys i Frederikshavn i Danmark. Med det som startet som en søken etter å finne den beste innendørssykkelen på markedet, har Body Bike hele tiden utviklet sykkelen med trangen til å være best.

Ikke bare på kvalitet, men på funksjonalitet, brukervennlighet, holdbarhet, sikkerhet og design.

Body Bike begynte tidlig med å tilby ulike farger som standard for å kunne bruke utstyret til utsmykning. I 2003 ble Classic-modellen lansert – med 10 standardfarger. Disse fargene har siden den tid også fulgt syklene.

Trendene endrer seg

I 2016 lanserte Body Bike den nyeste og mest avanserte sykkelen sin, Smart+. Fortsatt med grunnpilarene kvalitet – funksjonalitet – brukervennlighet – sikkerhet – design.

De skapte en sykkel som tilfredsstilte både brukeren som ikke vil ha teknologi og brukeren som ønsker å koble til sine egne enheter, sitt eget system og få ut ønsket data.

Smart+ er en kombinasjon av utvikling siden 90-tallet, og behovene som har kommet med økt fokus på «bring your own device» og ulike puls- og sykkelsystemer. Det beste av to verdener!

Vi i Fitness Engros stiller gjerne vår erfaring til disposisjon – der vi i fellesskap lager en fantastisk opplevelse for deg og dine medlemmer.

Kontakt oss i dag!

Salgskonsulent

Louise Maabjerg

Mob: +47 91 90 51 50

Epost: lm@fitnessengros.no

Salgskonsulent

Alexander Pettit

Mob: +47 93 62 00 20

Epost: ap@fitnessengros.no

Country manager

Mauricio Stangeland

Mob: +47 99 30 88 88

Epost: ms@fitnessengros.no

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]