annonse

annonse

Body Bike vandrer videre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den 1. august 2019 overtok Fitness Engros agenturet på Body Bike i Norge. Dermed er det slutt for Body Bike for dagens distributør, Concept Norway.

Det opplyser country manager Mauricio Stangeland i Fitness Engros.

Før Concept Norway overtok distribusjonsansvaret i 2016, hadde Body Bike et samarbeid med Qicraft Norway. Nå er det duket for nok et skifte med Fitness Engros i førersetet.

– Etter videre satsning i Norge med Fitness Engros, valgte Body Bike og videreføre sitt agentur også til å gjelde den norske avdelingen.

– Fitness Engros har gjennom år bygget god relasjon til Body Bike og har bygd stor kompetanse på salg og service av produktene, som vil videreføres i det norske markedet, sier Stangeland.

LES OGSÅ: Norgessjef på plass i Fitness Engros

Stolte av nyvinningen

Han forteller at for Norge vil dette bety at Fitness Engros kan videreføre moderorganisasjonens ambisjon om å levere kvalitetsvarer med de riktige produsentene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi er stolte av å kunne tilby denne anerkjente merkevaren i Norge. Vårt mål er å kunne styrke service til treningssentre som allerede bruker Body Bike, samt introdusere Body Bike og tilhørende konsepter til potensielle kunder, fastslår Stangeland.

Lover en spennende fremtid

– Når det gjelder Body Bike påtar vi oss et fortsatt ansvar for support til våre kunder med like mye lidenskap for kundeservice som før. Vi kan også love at mange spennende ting vil skje på Concept i Norge i fremtiden. Så følg med på sosiale medier og på concept.no, sier nytilsatt country manager i Concept Norway, Aleksander Olestad.

Concept Norways tidligere country manager, Henric Lindh forlot i sommer selskapet. Ifølge Olestad sluttet han av familiære årsaker.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Vi er glade for at han kan være nærmere familien hjemme i Sverige. Jeg har overtatt rollen som country manager og vi har også styrket oss med en ny selger, Harald Janssen, sier Olestad.

I tillegg har Concept ansatt Anders Ericsson som Business Manager i Norden, der Norge er et av de prioriterte markedene.

– Han kommer fra Eleiko med 17 års erfaring og var blant annet ansvarlig for utviklingen av Eleiko i Norge, opplyser Olestad.

LES OGSÅ: Henric Lindh har gitt seg i Concept Norway

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]