annonse

annonse

Boost «HIIT-området» med en unik performance-sykkel

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Små endringer og fornyelse på senteret settes pris på av medlemmene, og blir raskt tatt i bruk. Sett inn et par IC8 Power Trainer’s i området for funksjonell trening/HIIT og inspirer medlemmene!

HIIT-trening fortsetter å ligge høyt på listen over treningstrender og interessen for sykling, kardio og styrketrening er sterkere enn noensinne. Mange trener for triathlon, ulike langløp, norske klassikere som Birkebeinerrittet og mer ekstreme løp som Iron Man.

Økt bevissthet og ønske om å måle prestasjon og treningskapasitet er voksende.  Det har også vokst frem en holdningsendring blant folk som trener – stadig fler ønsker å følge med på egen treningsutvikling. Andre er opptatt av allsidighet og variasjon i treningen.

Sammen Bergen som har et par IC8 i sitt område for funksjonell trening/HIIT. (Foto: Stian Tveit)

Vi ser en ny holdning til trening som allerede har inntatt sentrene. Utfordrere som boutique-studio og nisjesentre popper opp – folk tilegner seg treningskunnskap, tester og «konsumerer» nye treningsformer som aldri før.

Tiltaler HIIT-entusiastene

Uansett målgruppe – å mikse utstyr og ha forskjellige treningssoner på senteret gir liv til senteret. Sett inn ett par IC8 Power Trainer’s i området for funksjonell trening/HIIT og inspirer medlemmer til å ta i bruk nye treningsområder.

IC8 hos Sammen Bergen (Foto: Stian Tveit)

Små endringer og fornyelse på senteret settes pris på av medlemmene, og blir raskt tatt i bruk. Samtidig som det bidrar til å avlaste cardio-området.

IC8 er en performance-sykkel som tiltaler HIIT entusiaster, utendørssyklistene og triathleters ønske og behov om å trene prestasjonsrettet og målbevisst – for disse utøverne er nøyaktig treningsprogresjon viktig.

Indoor Cycle Group IC8

IC8 har wattmåling på +/- 1 % som er markedets mest pålitelige wattmåler.  Freewheel -nav med frikrans – gir samme følelse som utendørssykling. Frinav innebærer at du kan tråkke pedaler bakover, akkurat som en utendørssykkel.

Perfekt i funksjonelle områder

Inspirert av landeveissykling passer IC8 til treningssentre som satser på sykling, intensiv intervalltrening og utholdenhetstrening – og passer dermed perfekt i funksjonelle områder med HIIT trening.

Fullfarge LED-skjerm viser over 40 ulike treningsdata på konsollen på sykkelen – intensitetssoner med farger som inspirerer og motiverer enten det er felles gruppetreningsøkt eller egentrening.

https://www.youtube.com/watch?v=7_F-SHIPeQQ

ICG® – Indoor Cycling Group

ICG ble etablert i 1995. Moderne sykler med avansert, intuitiv teknologi, enkel å bruke, lett å forstå – inspirerende og motiverende treningsopplevelser på sykkelsetet med Coach By Color.

Velg mellom IC4, IC5, IC6, IC7 og IC8. Inspirert av de naturlige bevegelsesbanene fra landeveissykling, triathlon og resultatfokusert prestasjonstrening.  Modellene IC5, IC6, IC7 og IC8 gir deg muligheten til å kjøre sykkeltimer med watt.

ICG® – Education

Fitness Brands og ICG sørger for opplæring og utdanning i alt du bør vite om watt trening og FTP tester. Vi sørger for at du får opplæring i hvordan introdusere gruppetimer med fargesoner (med eller uten watt) på treningssenteret med vår ICG Master Trainer.

Vil du vite mer?

www.fitnessbrands.com/om/kontakt-oss/

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]