annonse

annonse

Foto:

Booty Builder

Booty Builder lanserer innovativ treningsløsning, og norsk partnerskap

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Booty Builder lanserer den revolusjonerende ‘Booty Builder Zone’ og inngår et samarbeid med Gymsport for salg i Norge. Med unike maskiner, inkludert to verdensnyheter, tar Booty Builder sikte på å transformere hvordan vi trener rumpe og bein, samtidig som man minimerer risikoen for skader.

Booty Builder, kjent for sin innovative tilnærming til trening, har lansert et nytt konsept kalt Booty Builder Zone. Dette kommer som et svar på den økende etterspørselen og bevisstheten rundt fordeler med å trene rumpe- og beinmuskulatur. For å utvide sin rekkevidde i Norge, har selskapet også inngått et samarbeid med Gymsport for salg av sine maskiner.

Ny standard

Booty Builder er ikke fremmede når det gjelder å være pionerer. “Alle store leverandører har nå en hip thrust maskin, vi har forandret verden,” uttaler Haakon A. Larsen til Treningsindustrien. Nå ønsker de å sette en ny standard for en komplett løsning, for å trene bein og rumpe, med Booty Builder Zone.

To nyskapende maskiner

Blant de maskinene som tilbys i Booty Builder Zone, er det to som er helt nye på verdensmarkedet. Dette underbygger Booty Builder’s engasjement for innovasjon og utvikling av de mest effektive treningsmaskinene for målrettede øvelser, samtidig som man reduserer risikoen for skader.

Haakon A. Larsen forteller videre at trening av glutealmuskler har blitt et “must-have” på alle treningsfasiliteter. Dette skyldes ikke bare estetikken, men også de mange fordelene sterke glutealmuskler har på helse og prestasjon.

 

 

Samarbeid med Gymsport

Booty Builder tar et stort skritt fremover i treningsbransjen med lanseringen av Booty Builder Zone og sitt nye partnerskap med Gymsport i Norge. Hilmar Forodden forteller til Treningsundustrien at han alltid har vært positiv til Booty Builder konseptet, men aldri tenkt tanken på at GymSport skulle distribuere dette i Norge. Når muligheten plutselig bød seg, var det lett å takke ja. Booty Builder er jo et kvalitetsmerke, og det er mange fine maskiner i Booty Builder familien. At vi nå skal distribuere Booty Builder fra vårt nye lager i Trondheim, skal gå meget effektivt. Generelt har vi i GymSport stor fokus på kjapp leveringstid, rask respons på service og support, og det skal vi også ha når det gjelder salg og oppfølging av Booty Builder. Med eget dedikert delelager til Booty Builder, og med et stort servicenettverk i hele Norge, kan vi sikre kundene den servicen dem fortjener.

Med et kvalitetsprodukter som Booty Builder, Gymleco og vår solide kardiolinje, styrker vi nok en gang vår posisjon som en komplett utstyrleverandør for proffmarkedet her i Norge, avslutter han

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]