annonse

annonse

Foto:

Booty Builder

Booty Builder revolusjonerer igjen med innovative maskiner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det som startet som et beskjedent prosjekt i en garasje på Kråkerøy, transformerer nå måten verden trener på, med introduksjonen av 11 maskiner til BootyBuilder Zone-serien.

Selskapet har nylig fått patent for sin nyeste oppfinnelse, BootyBuilder Selectorized Back Extension-maskinen. Denne innovative maskinen, lover å revolusjonere ryggøvelser med sitt avanserte design og funksjonalitet.

Blant de nye tilskuddene til BootyBuilder Zone, er verdens første stående hip thrust-maskin med vektmagasin. Denne maskinen forbedrer ikke bare effektiviteten av hip thrusts, men gir også en praktisk og komfortabel treningsopplevelse.

Videre introduserer BootyBuilder verdens første Hip Thrust-benk, optimalisert for både tradisjonelle hip thrusts og en mer effektiv variant med hevede føtter. Dette allsidige utstyret, imøtekommer de forskjellige behovene til treningsentusiaster over hele verden.

Vi tilbyr ikke bare utstyr; vi tilbyr en revolusjon innen trening. Vår dedikasjon til innovasjon og kvalitet skiller oss ut, og vi er begeistret for å bringe disse fremskrittene til det globale treningsmarkedet, forteller Haakon A. Larsen til Treningsindustrien.

Introduksjonen av BootyBuilder Zone markerer et betydelig skifte i utstyrs-landskapet, med dedikerte områder for rumpe- og beintrening, som blir en standard i treningssentre over hele verden. Det som startet som en enkelt oppfinnelse – Hip Thrust-maskinen – har nå skapt en trend, med treningssentre overalt som følger etter og inkorporerer sin versjon av BB Zone.

“Vi er stolte av våre røtter på Kråkerøy og hvor langt vi har kommet siden de første dagene i garasjen,” reflekterte Larsen. “Men dette er bare begynnelsen. Med lanseringen av BootyBuilder Zone og vårt vedvarende engasjement for innovasjon, er vi klare til å forme fremtiden for bransjen i årene som kommer.”

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]