annonse

annonse

Braksuksess med folkehelsetrening på Toten

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

På rekordtid er søstrene Liv Karin og Kjersti Kvals folkehelsesenter på Lena blitt Norges mest populære Feelgood-avdeling.

I fjor satset Liv Karin Kval (63)på drømmen om å starte sitt eget folkehelsesenter. Det angrer hun ikke på i dag. På rekordtid er nemlig senteret på Lena blitt en braksuksess. Nylig bikket Feelgood Toten over 400 medlemmer – noe som betyr at det er Norges største og mest populære Feelgood-senter, ifølge en pressemelding.

Treningssenterkjeden har opplevd en eksplosiv vekst de siste årene, og teller i dag over 50 sentre i Norge i tillegg til avdelinger i Tyskland, Østerrike og Spania.

Det mest populære senteret drives av Liv Karin på Østre Toten:

– Jeg brenner for å hjelpe andre og tilbakemeldingene har vært helt overveldende. Feelgood er avhengigshetsskapende, sier Liv Karin. Hun påpeker samtidig at suksess ikke kommer av seg selv.

-Et Feelgood-senter driver ikke seg selv. Det handler om å være til stede og være flink med mennesker. Vi som jobber her, er opptatt av å skape en god relasjon til alle medlemmene, utdyper Feelgood-eieren.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Plass til flere

Christian Bache, markedssjef i Feelgood, er både imponert og stolt over det som har skjedd på Feelgood Toten.

– Dårlig helse og livsstilsrelaterte sykdommer koster samfunnet mange milliarder kroner årlig. Vi ser at Feelgood-konseptet muliggjør fysisk aktivitet for folk flest, sier Bache.

Selv om Feelgood Toten nå har bikket 400 medlemmer, påpeker Liv Karin Kval at de har plass til flere.

– Det flyter fint. Gjennom å følge med på hjemmesiden vår, kan man se når det er minst belastning på senteret om man ønsker å trene på et tidspunkt med lite folk.

– Så får vi heller se på mulighetene for å utvide etter hvert, hvis det skulle bli behov, sier hun.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Økte strømutgifter rammer ikke kundene

Liv Karin kan også berolige befolkningen på Toten med at markedets sjokkpriser på strøm, ikke skal gå utover treningstilbudet til eksisterende og eventuelle nye medlemmer:

– Hadde vi måttet legge ned eller begrense kapasiteten, vet jeg mange ville blitt skuffet. Selv om strømutgiftene nærmest er fordoblet siden i fjor, vil ikke dette påvirke driften.

Markedssjef Bache sier det er helt naturlig for Feelgood-sentrene å merke prisøkningen på strøm, men understreker samtidig flere fordeler ved å drive treningssentrene i mindre lokaler.

– Sammenlignet med flere av landets største treningssentre, har Feelgood-sentrene et vesentlig lavere forbruk av strøm. Det hjelper også på at vi ikke har installert garderober eller dusj. Mange i treningssenterbransjen frykter for fremtiden etter den voldsomme økningen av strømutgiftene, men det er ikke et tema hos oss i Feelgood, understreker Christian Bache.

annonse

Senterpartnere

Leverandørpartnere

[l_slider]