annonse

annonse

Bransjeledernes nye seminar gikk av stabelen forrige uke!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Seminaret gikk over to dager på Park Inn by Radisson – Gardermoen og ble arrangert av Remind sammen med Exceline, iBooking og Exorlive. Seminaret hadde nesten 150 deltakere og planen deres er å utvide arrangementet til neste år, da det i år ikke var nok kapasitet til å tilby en plass til alle som ønsket det. Målet er at seminaret skal bli en årlig arena for fagfolk i treningssenterbransjen, med fokus på drift av treningssenter.

Seminaret hadde fokus på hvordan man kan oppnå optimal drift av sentrene, faglig påfyll, møte med kollegaer og gode samtaler. Arrangørene presenterte ulike løsninger de tilbyr, som kan være til hjelp for effektiv, optimal og lønnsom drift av treningssenter. Seminaret skal være en arena hvor man kan utveksle erfaringer med hverandre og ta med seg kunnskapen videre til sitt treningssenter.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Årets program hadde mye spennende innhold om kundeopplevelser, bransjetall, inkassoløsninger, lansering av app og tjenester som vil komme fremover. iBooking hadde to foredrag som omhandlet den digitale kundereisen med fokus på at selvbetjening er god kundeopplevelse og hvilke tjenester de kommer med fremover. Remind forklarte prosessene ved innfordring og hva treningssenter kan gjøre for å få betalt. Exceline fremviste ulike bransjetall som ga innblikk i hvordan utviklingen har vært i de ulike segmentene i norsk treningssenterdrift og erfaringstall fra prisendringer. ExorLive presenterte at medlemsappen til iBooking nå har fått integrasjon mot ExorLive, slik at medlemmene ikke trenger å ha to apper for å administrere dette.

Det var tydelig at deltakerne hadde lengtet etter flere av løsningene som ble presentert underveis i seminaret og var engasjert i å stille spørsmål rundt funksjonen av disse. Tilbakemeldingene fra deltakerne av årets seminar var positive og de likte det konkrete fokuset seminaret hadde på driften av treningssenter. De så også nyttigheten i å møte andre og utveksle erfaringer underveis.

– Veldig konkret rettet mot drift av treningssenter. Kun nyttige og lærerike foredrag. Fint å møte andre fra bransjen og fint å treffe systemleverandører. Line Brattbakk – Oppdal Treningssenter

Arrangørene melder at de fikk mye skryt for avslappet atmosfære, hvor det ikke var noe kjøpepress fra masse utstillere og at det var veldig populært med reelle bransjetall og ønske om at dette ble utvidet til flere områder av driften. Planen er å utvide arrangementet, slik at de som har lyst til å komme skal få muligheten til det. Seminaret vil bli holdt på samme tid neste år. Arrangørene tar med seg tilbakemeldingene fra årets seminar i håp om å arrangere et forbedret seminar neste år, slik at deltakerne alltid kan forvente nytt og spennende innhold fra bransjen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]