annonse

annonse

Bransjeleverandører går sammen om å lage seminar

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Exceline, iBooking, Remind og Exorlive har gått sammen for å lage et seminar som skal treffe drift av treningssenter midt i hjertet.

Det opplyser daglig leder André Saxegaard i Remind til Treningsindustrien.no.

Disse fire bedriftene er markedsledende og størst på det de driver med innenfor sine fagfelt, og har mye erfaring og ekspertise de ønsker å dele med bransjen, ifølge en pressemelding.

– Målet med seminaret er å gi faglig påfyll, et forum for erfaringsutveksling og en sosial arena for å møtes til en svært subsidiert pris, forteller Saxegaard.

Han sier at årsaken til at de fire leverandørene ønsker å arrangere og gjennomføre seminaret, er for å gi noe tilbake til bransjen etter to tøffe år med pandemi og nedstenging.

– Som leverandør til bransjen hører vi at mange nå sitter på egen tue med de store utfordringene alene, mens vi sitter på et nettverk av 600 treningssentre som kan hjelpe hverandre med å dele sine erfaringer, fortsetter Saxegaard.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Sitter på mye tallmateriale

På spørsmål om kvartetten har mål om å ta opp konkurransen med TREN-seminaret, sier Saxegaard at det ikke er noe mål.

– Først og fremst så har vi nok et annet informasjonsbehov enn hva TREN har. Vi lager et seminar for administrasjon av treningssenter med bakgrunn i vår kunnskap som ledende leverandører av driftssystemer til bransjen. Vi fire arrangører sitter i en unik posisjon til å kunne dele informasjon om store deler av driften på et treningssenter.

– Vi sitter blant annet på tall fra over 600 treningssenter. Dette er ikke egen-rapporterte tall, men tall som vi kan rapportere fra for å se utviklingen i de forskjellige segmentene. Vi har tro på at disse tallene kan gi stor verdi for videre utvikling av bransjen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Vil gi noe tilbake til bransjen

Saxegaard forteller at de historisk sett har reist rundt i landet og holdt regionale samlinger med lignende tema, men har over flere år hatt ønske om å kjøre dette i større skala nasjonalt.

– Derfor arrangerer vi dette seminaret nå for første gang på nasjonalt nivå med en større ramme. Dette er vår måte å gi merverdi tilbake til bransjen, sier han.

Kvartetten har reservert Park inn By Radisson hotell Gardermoen for seminaret som går av stabelen 27.-28. oktober.

– De har gitt oss i overkant av 100 plasser, og responsen så langt er bra. Vi har fått en god del påmeldinger allerede.

– Hva koster det å delta?

– Det er en svært subsidiert pris på 990 kroner for seminar med mat, foredrag, samt festmiddag og overnatting.

Her kan du sjekke ut programmet for seminaret.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]