annonse

annonse

Bransjeveteran blir ansvarlig for CMS i Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ståle Olestad Hansen startet CMS Norge 1. november. – Vi er stolte av å presentere denne løsningen da Ståle har en meget lang og bred erfaring i bransjen, sier seniorrådgiver Viking Bergström i CMS Nordic.

Han opplyser i en pressemelding at CMS Nordic har fått mange forespørsler om hjelp fra sine norske kolleger etter den vanskelige tiden under koronapandemien.

– Derfor har vi bygget opp en norsk organisasjon som støtter norske kunder på samme måte som i Sverige, sier Bergström.

– Vi ser nå at det er et stort behov for hjelp til «pakketering» og forretningsstrategier i hele bransjen. Mange forlater det såkalte lavprissegmentet, og har forstått at de må fokusere mer på inntjening, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Global utveksling av kunnskap

CMS Nordic er et konsulentnettverk som eier rettighetene til Club Marketing and Management Services sine ulike systemer, markedsføring, digitale verktøy og opplæring i Europa.

Konsulentnettverket ble grunnlagt i USA på 70-tallet og er spesielt kjent for den globale utvekslingen av kunnskap innenfor nettverket. Kundene spenner fra små lokale sentre til større treningskjeder.

Manglet verktøykasse

Ståle Olestad Hansen var inntil nylig konsulent for CL Fitness Norge, men opplyser at denne avtalen nå er terminert.

– Jeg startet som konsulent i bransjen etter jeg sluttet i Qicraft, men så fort at jeg manglet noe viktig og det var en verktøykasse. Oppdragene jeg har gjort har vært alt i fra å jobbe med rekruttering til oppkjøp av sentre for oppdragsgivere, samt oppdrag for noen utstyrsleverandører.

– Men det var ingen rød tråd. Nå har jeg fått en god samarbeidspartner, og vi har etablert CMS Norge, som en del av CMS Nordic, sier Olestad Hansen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]