annonse

annonse

BRP Systems blir ny samarbeidspartner for Virke Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Vi er svært glad for å ha inngått en samarbeidsavtale med BRP Systems, som en utviklingsorientert, offensiv og dedikert leverandør av ERP-systemer til treningsbransjen, sier bransjedirektør Kjersti Oppen i Virke Trening.

Marius Lund Andersson i Astrofarm som har et eksklusivt samarbeid med BRP Systems i Norge, forteller at de nå ser frem til å samarbeide tettere med bransjeorganisasjonen om utviklingen videre, ifølge en pressemelding.

– For oss har dette vært et ønske lenge, og nå så vi at timingen var riktig, sier han.

– Vi har over tid bygget oss opp i det norske markedet og merker større interesse for våre systemer. BRP Systems har de siste årene hatt stor utvikling både organisatorisk og teknologisk, og med nærmere 80 ansatte i Norge og Sverige ser vi nå frem til å tilby våre tjenester og innovative produkter.

– Vi er veldig opptatt av å ha en tett dialog med brukerne av våre tjenester for å komme enda tettere på markedet, da er samarbeidet med bransjeorganisasjonen og deres medlemmer utrolig viktig, understreker han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Utvikle bransjen sammen

Styreleder i Virke Trening, Hilde A. Sandvoll, er svært fornøyd med at bransjen nå har knyttet til seg nok en viktig samarbeidspartner.

– For oss som bransjeorganisasjon er det viktig å knytte til oss de vi opplever er genuint opptatt av å videreutvikle bransjen på alle relevante områder. Slik vi kjenner Astrofarm og BRP, er dette derfor en veldig god match, sier hun.

– BRPs innsikt i og kunnskap om bransjen gjør at vi ser store muligheter for å utvikle bransjen på dette området videre sammen, avslutter trioen.

Den nye Virke Trening-partneren innleder med faglig presentasjon om bruk av big data, maskinlæring og kunstig intelligens rettet inn mot bransjen, på Treningskonferansen fredag 15. november.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]