annonse

annonse

Bruk «Trimpoeng» gratis for å aktivisere medlemmene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Nå som treningssenter-Norge må holde stengt er det viktig å gi medlemmene et tilbud, sier daglig leder Sven Martin Olsen i iBooking. Selskapet gjør nå konseptet «Trimpoeng» tilgjengelig for alle treningssentre uten kostnad, frem til 1.juni.

Den 12. mars kom beskjeden fra myndighetene om at alle treningssentre i Norge må holde stengt frem til 26. mars på grunn av koronautbruddet. Det betyr at titusenvis av medlemmer må finne andre måter å trene på – trening som ikke innebærer samling og store grupper.

– Vi ønsker å hjelpe våre egne kunder og bransjen generelt i den vanskelige situasjonen som har oppstått nå når dørene til treningssentrene er stengt. Derfor vil vi i samarbeid med Trimpoeng tilby alle norske treningssenter å sette opp en Trimpoeng konkurranse for sine medlemmer – helt uten kostnad, sier Olsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Han forteller at det ikke er noen spesielle krav til medlemssystem eller øvrige dataløsninger treningssenteret har fra før – og at løsningen er veldig enkel å ta i bruk og administrere.

Turmål i nærområdet

– Konkurransene vil foreløpig vare ut mai 2020, men dersom stengingen av sentrene blir langvarig vil vi vurdere å utvide varigheten – i så fall fortsatt uten kostnad for senteret, sier Olsen.

Det er satt en begrensning på 20 turmål, og Olsen anbefaler at disse settes opp i nærområdet til senteret og der medlemmene bor, slik at reising unngås – i tråd med myndighetenes anbefalinger.

iBooking utviklet det app-baserte turkonkurransesystemet Trimpoeng i 2015. I fjor ble konseptet skilt ut i et eget selskap – Trimpoeng AS.

LES OGSÅ: Engasjerer medlemmene med Trimpoeng

Se her hvordan ditt senter kan komme i gang med Trimpoeng.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]