annonse

annonse

Bygg rumpe og lårmuskler med nye Techogym Pure Glute Builder Circuit

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Trening av rumpe og lår er noe som aldri går av moten, og folk er stadig på jakt etter inspirasjon til nye øvelser og nytt utstyr som hjelper dem mot treningsmålet. De seneste årene har det vært en dramatisk økning og interesse for rumpetrening, mye drevet av kjente treningsinfluensere og kjendiser. For å imøtekomme den økende etterspørselen har Technogym lansert Glute Builder Circuit for treningssenterbransjen.

Glute Builder Circuit er markedets mest effektive konsept for trening av underkroppens muskler. Technogym har tatt de mest populære og effektive øvelsene for rumpe- og lårtrening og utviklet fem biomekaniske maskiner (hvor tre av dem er helt nye) for å maksimere resultatene.

Maskinene er designet for å gi dedikert utvikling og styrking av setemuskulaturen på en trygg og effektiv måte. Glute Builder Training er basert på erfaring vi har innhentet fra toppidrettsutøvere og trenere.

Tiltrekk nye kunder med Glute Builder Circuit som et konsept

Pure Glute Builder Circuit fra Technogym gir deg, som driver treningsvirksomhet attraktive muligheter. Et nytt, trendy konsept for å engasjere, tiltrekke og beholde medlemmer. Glute Builder Circuit består av fem frivektsapparater som lar brukeren bygge, styrke og trene alle muskelgrupper i underkroppen. Aldri har det vært bedre, enklere og mer effektivt å trene favorittøvelsene for rumpe og lår.

Lag ditt eget Glute Circuit Builder konsept som passer ditt treningssenter og dine kunder:

 1. Glute Builder Boot Camp – gruppetimer eller PT-timer med egen prising
  Tren to ganger i uken i 4 uker med garantert resultat. Sett opp tester og utfordringer, før og etter Boot Camp for å måle resultatet. I pakkeprisen inngår en personlig gruppetrener, flere tester, personlig oppfølgning og programmering.
 2. Glute Builder Workout – gruppetime i små grupper med instruktør med egen prising
  Legg inn en eller flere 30-45 minutters gruppetimer i senterets timeplan. Timene er dedikert de som vil trene rumpe og lår på en trygg og sikker måte. Treningstimen gjennomføres i små grupper med treningsinstruktør.
 3. Glute Builder Workshops for økt kunnskap rundt rumpe- og lårtrening med egen prising
  Inviter nye og kjente kunder til å delta i workshops for å lære seg mer om hvordan man trener setemuskulaturen og beina. Hvorfor det er viktig og hvordan man trener på en trygg måte. Ta betalt eller tilby workshops som en merverdi i ditt eksisterende tilbud og bruk muligheten til å utdanne kundene dine og skape muligheter for mersalg.

 

Vi hjelper deg med oppsett og plassering og veileder deg for å finne den løsningen og prismodellen som passer deg og dine kunder best. Rumpe- og lårtrening er noe som aldri går av moten, og medlemmene er stadig på jakt etter nye øvelser og inspirasjon for å utføre og forbedre sin trening.

Kontakt Qicraft på salg@qicraft.no for et uforpliktende pristilbud og veiledning.

Produktene i Glute Builder Circuit:

Alle produktene er en del av Pure, frivektsapparatserien til Technogym.  Det er også mulig å oppgradere din nåværende utstyrspark med hele eller deler av de nye Glute Builder apparatene, uten å bruke det som et konsept.

 1. Hip Thrust – favoritten innen rumpetrening
  PURE Hip Thrust treningsmaskin redefinerer alles favorittøvelse. Hip thrust er den ultimate treningsøvelsen for rumpe og lår, og nå kan du gjøre favorittøvelsen på en effektiv, enkel, praktisk og trygg måte. Maskinen tilbyr flere vinkler og tre ulike fotstillinger avhengig av hvilken muskelgruppe du ønsker å aktivere.
 2. Hack squat – det perfekte verktøy for perfekte knebøy
  Det perfekte verktøyet for å bygge og styrke alle muskelgrupper i underkroppen. PURE Hack Squat gir deg alle fordelene med knebøy uten de potensielle nedsidene.
 3. Standing Abductor – maksimerer aktiveringen av setemuskulaturen
  Er designet for optimal aktivering av setemuskulatur gjennom hele bevegelsesbanen. I tillegg sørger den for korrekt utførelse av øvelsen med maksimal komfort.
 4. Standing Leg Curl – fordi hele baksiden er viktig
  Trening av hamstrings er viktig for progresjon i rumpetreningen. Og nå har det aldri vært enklere å aktivere hele baksiden i en bevegelse.
 5. Rear Kick – slipp løs ditt potensiale
  En unik bevegelse gjennom flere ledd. Biomekanikk og en romslig plattform som er designet for svært god muskelaktivering av rumpe og lår.

 

Vil du vite mer om Pure Glute Builder Circuit? Kontakt Qicraft i dag: salg@qicraft.no

Les hele artikkelen på qicraft.no

Kontakt Qicraft

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og Nordens ledende partner innen treningsutstyr og velværeopplevelser.
Qicraft’s visjon og ledestjernen i alt vi gjør er “Activating People”. Målet vårt er å styrke både våre profesjonelle og private kunder til å oppnå suksess gjennom investeringer i helse og velvære. Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi opererer i, og ambisjonene vi har. Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]