annonse

annonse

Bygger treningsdrømmen med Breakfast Club på Oslo-hotell

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Joachim Fjeller tok over treningslokalene på Comfort Hotell Børsparken for litt over to måneder siden. PT-tjenester og konseptet Breakfast Club er første skritt. Medlemskap på et litt annerledes treningssenter er neste.

Treningsrommet på Comfort Hotell Børsparken i Oslo var tidligere drevet av CrossFit Christiania, men under pandemien ble lokalene forlatt. Nå har Joachim Fjeller blåst nytt liv i senteret.

– Jeg tror jeg har et produkt som er litt annerledes enn det vanlige treningssenteret, fastslår Fjeller.

Den 1. mars i år åpnet han Æra Training i lokalene hvor han tilbyr PT-timer, bedriftstrening og et konsept han kaller Breakfast Club.

Tenkt tanken lenge

Fjeller har bakgrunn fra både SATS Lillehammer og studentsamskipnaden i Kristiansand, der han jobbet som PT under henholdsvis bachelor- og masterstudiet. Han startet som PT i 2017.

– Etter endt studie begynte jeg i CrossFit Gamlebyen. Jeg har lenge tenkt på å starte mitt eget senter, og via en PT-kunde fikk jeg vite om et lokale i et hotell som stod ledig, forteller han.

Dermed var det gjort. Æra Training ble født. Som trenende kunde må man inn hovedinngangen og ned i kjelleren, før man kommer til et ca. 160 kvm. stort treningslokale.

– På Æra tilbyr jeg PT-timer, bedriftstimer og et konsept jeg har kalt Breakfast Club, som regel avholdt på lørdager. Der kan hvem som helst booke inn en gruppe, for eksempel fra jobben eller en vennegjeng. Vi trener som regel tidlig på morgenen og kan deretter gå opp å spise hotellfrokost etterpå, sier Fjeller.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Unikt konsept

Hittil har han hatt i overkant av ti grupper på konseptet.

– Jeg tror dette er et ganske unikt konsept, jeg vet ikke om noen andre som gjør dette.

– Hvem er det som deltar?

– Jeg har jo vært trener og coach på CrossFit Gamlebyen og har fått med den del av kundene derfra til å prøve – også har det ballet på seg med venners venner. Kun en gang har vi gjort dette gratis for å promotere konseptet. Da hadde vi med Johaug-merkevaren med sine ambassadører som delte sine opplevelser på sine sosiale medier.

Ser mot bedriftsmarkedet

Æra Training har inngått en leieavtale med hotellet, og Fjeller forteller at han har fått gode vilkår i starten for å få virksomheten opp å gå.

– Per nå er det ingen garderober her, og det kan være en flaskehals for det er alltid noen som vil dusje etter trening. Men planen er at det skal komme garderober, og da vil jeg også begynne å tilby medlemskap på «senteret». Men kun for ca. 150 personer.

– Vi har drop in på Breakfast Club, ikke medlemskap. Men når det kommer, vil vi ha gruppetimer, bedriftstrening, PT-tjenester og Breakfast Club.

– Hvor mange er det som er innom?

– Jeg har ca. 12 PT-kunder, hvorav noen som trener to ganger i uka – og jeg har bedriftskunder. Blant annet så trener jeg hotellets ansatte, og en bedrift i Barcode.

– Målet er å få alle bedriftene i nærområdet til å få øynene opp for dette. Jeg har lyst til å videreutvikle et godt konsept her, ved å bruke hotellet for alt det er verdt: For eksempel muligheten til å få vasket klær.

– Det vil si at kunden kommer i sine vanlige klær og vi står for alt av treningstøy, litt som Studio Jobbsprek gjør. I tillegg kan vi ha en frokostpakke etc.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Drømmer om flere

Lokalene til Æra Training fungerer også som treningsrom for hotellets gjester, men det har så langt ikke bydd på noen utfordringer.

– Hva er de langsiktige ambisjonene dine?

– Fra tiden i SATS og andre steder, vet jeg hvor mange som melder seg ut og inn hele tiden. Vi vil ha medlemmer som er faste og lojale – og da trenger vi ikke så mange. Målet i Børsparken er ca. 150 som blir en god gjeng.

– Enda mer langsiktig er målet å komme mer inn på hotellmarkedet. Å få en Æra på flere steder. Men det er foreløpig bare noe jeg drømmer om. Men jeg ser at for eksempel konseptet Breakfast Club også kunne vært noe for andre hoteller.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]