annonse

annonse

Bygger treningssenter fra grunnen av

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Simon Skjervik og Vegard Høie har snappet opp det beste fra mange treningssentre. Nå putter de alt inn i sitt helt eget treningssenter på Hommersåk.

Det skriver Sandnesposten.no.

– Det har blitt mange lange dager. Det har ikke vært uvanlig med 16-timersdager, forteller Simon Skjervik og Vegard Høie.

Etter planen kan de i løpet av oktober åpne dørene til «Level Up».

– Vi har vært på visning i noen lokaler her og der, men enten er det for lite eller for dyrt å leie. Vi har aldri drevet vårt eget treningssenter før, men har begge mye erfaring som brukere fra flere treningssentre rundt forbi. Vi har sett hva som fungerer og hva vi mener ikke fungerer, sier Skjervik til avisen.

Treningssenteret kommer til å huse et eget område hvor barn kan leke mens de vokse trener. I tillegg kommer blant annet et eget spinningrom, treningssal med masse utstyr, garderobefasiliteter og en egen utleiedel.

– Vi tror mange ønsker å kunne trene i sin egen bydel. Vi blir det første fullstendige treningssenteret i bydelen, og bomringene som kommer tror vi kan slå godt ut for oss. Det vil bli mindre attraktivt å kjøre til Sandnes for å trene, sier Skjervik til Sandnesposten.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]