annonse

annonse

Care-kjeden kjøper Campus

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Care treningssenter har kjøpt opp Campus fysioterapi og trening. Nå avvikler Boje Hoseth hele virksomheten i Steinkjerhallen og flytter inn på Amfi senteret i Steinkjer sentrum.

Saken er hentet fra Trønder-Avisa. Les hele saken her

– Vi skal bygge opp Innherreds råeste treningssenter på den beste tomta i Steinkjer, sier Boje Hoseth.

Den 20. februar 2017 åpner Care treningssenter Steinkjer og får 1.100 kvadratmeter å boltre seg på over to etasjer. Halvannen uke senere avvikles dagens treningssenter- og fysioterapitilbud i Steinkjerhallen. Den 1. mars 2017 går avtalen ut.

Har hatt Steinkjer i siktet

Etter det Trønder-Avisa kjenner til skal bedre leiebetingelser samt mer egnede lokaler være bakgrunnen for at Care ønsker å prøve lykken på et nytt sted.

Care-gründeren har treningssentre i Levanger, Verdal og Namsos, og har lenge siktet seg inn på Steinkjer. I sommer begynte samtalene med Campus fysioterapi og trening, og i høst begynte ballen virkelig å rulle.

– Vi har gått inn i dette treningssenteret fordi vi ønsket å etablere oss i Steinkjer, i tillegg til at vi sammen vil få en meget sterk faglig kompetanse. Vi er veldig gode på trening, de er veldig gode på fysioterapi, sier Hoseth til avisa.

Sterk konkurranse

Han er klar over at han kommer til en by med stor konkurranse på treningssentersiden, men er klar til å kjempe mot aktører som 3T og Dampsaga Bad & Gym, samt utbryterne fra Campus som nylig startet Saga FT.

Les saken om etableringen av Saga FT

– Vi skal inn i et marked som er godt satt. Men med god beliggenhet, faglig kompetanse, service og konkurransedyktig pris, er vi trygge på at vi skal klare å ta opp kampen, sier Hoseth.

Han har et mål om at rundt 600 av de 900 nåværende medlemmene til Campus blir med over i det nye treningssenteret.

LES OGSÅ: Treningssenter-magi i Nord-Trøndelag

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]