annonse

annonse

CARE-senter nummer fire åpnet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den 1. mars åpnet CARE treningssenter på Steinkjer. Målet er å bikke 1 000 medlemmer i løpet av kort tid. Se bilder fra det nye senteret.

Gründeren av Care-kjeden, Boje Hoseth, kjøpte i fjor opp Campus fysioterapi og trening.

Virksomheten i Steinkjerhallen er avviklet, og senteret flyttet inn på Amfi senteret i Steinkjer sentrum.

Steinkjers nyeste treningssenter tilbyr blant annet: Gruppetimer, fysioterapi, PT, CrossFit, stor kondisjonsavdeling, spinningsal, treningssal og aerobicsal.

Senteret er på 1 100 kvadratmeter fordelt på to etasjer.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I fjor uttalte Hoseth til Trønderbladet at han hadde som mål at 600 av de 900 eksisterende medlemmene på Campus, skulle bli med over til det nye senteret.

– Hvordan er ståa nå etter dere har åpnet?

– Vi har fått med oss 764 medlemmer over til nye CARE Steinkjer. Noe vi selvfølgelig er meget godt fornøyd med. Samtidig har vi hatt en fantastisk åpning og start med mange nytegninger. Som status er nå, tror jeg vi tipper 1 000 medlemmer i løpet av kort tid!

Skal bygge ut eksisterende

– Hva er den langsiktige ambisjonen i det konkurranseintensive markedet?

– CARE sitt mål er å bli en stor og god aktør på Innherred i Trøndelag. Noe vi nå har klart. Vi har tilsammen 3 400 medlemmer hos oss nå. Dette har vi klart med meget gode ansatte der service og kunnskap står i høysetet, sier Hoseth.

Han trekker også frem CARE-Helse på Levanger, der de er tilknyttet åtte leger, manuellterapeuter og fysioterapeuter.

– Vi startet i august i fjor med bedriftshelsetjeneste i samarbeid med Cover Bedriftshelsetjeneste som holder til i samme bygg som CARE-Helse på Levanger. Dessuten har vi en plan om å utvide vårt konsept i Verdal, slik at vi blir enda mer aktuelle.

Care Verdal er i dag har et ekspress-senter med treningsveiledning og PT-er.

– Her ser vi på muligheten for utbygging med CrossFit og gruppetimer, slik at vi kan øke medlemstallet videre fra nåværende 600 medlemmer.

Ingen plan om det femte

– Blir det et femte Care-senter?

– Vi har ingen planer per dags dato om et femte senter. Men vi ønsker som nevnt og gjøre noen sentre større, med mer utstyr og gruppetimer, på de plassene vi ønsker å skape mer konkurranse i markedet. Og vi ønsker å skape konkurranse i markedet slik at kundene får det beste ut av det senteret de måtte velge. Høy konkurranse er veldig sunt, og kommer sluttbrukeren til gode. Det gjør også at alle aktører må være skjerpet og levere et godt tilbud til rett pris, sier Hoseth.

Bilder fra senteret

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]