annonse

annonse

Casall flytter til nye, grønne lokaler

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Casall Group fortsetter å vokse og flytter nå hovedkontoret til nye, større lokaler i Norrköping. Bygget er utviklet med et konsekvent miljøfokus, og skal blant annet huse hovedkontor, et større showroom og lager med et samlet areal på 5200 kvm.

Casall PRO og Casall Sport har hatt god vekst de siste årene, til tross for utfordringene pandemien gir. Nå satser Casall videre og flytter inn i nye større lokaler med utvidet lager til Casall PRO med en takhøyde på 12 meter, noe som gir stor økning i lagerplass. Dette betyr økt leveringssikkerhet og ytterligere forbedring av servicenivået til kundene, ifølge en pressemelding.

– Investeringen er en viktig del av Casalls langsiktige strategi for fortsatt økt vekst, redusert miljøpåvirkning og en mer effektiv leveranse- og servicegrad. Det er et viktig skritt mot målet om å bli anerkjent som den ledende leverandøren i treningsbransjen, sier Carl-Axel Surtevall, eier og grunnlegger av Casall.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Lavere energibruk

I tillegg til det nye, større lageret, vil bygget også huse Casalls nye 800 kvm store hovedkontor med større plass til et fullt utstyrt showroom, hvor kunder så vel som ansatte vil kunne teste treningsapparater og annet utstyr.

Bygget har GreenBuilding-sertifisering, som betyr at energibruken er mer effektiv og bruker 25 prosent mindre energi sammenlignet med de nye byggekravene i svenske byggeforskrifter.

Lokalene skal blant annet varmes opp med en kombinasjon av bergvarme og solenergi. Den nye plasseringen langs E4 forenkler leveransene, optimerer leveringstiden og reduserer miljøbelastningen med kortere avstander mellom motorvei og lager, ifølge meldingen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]