annonse

annonse

Casall girer opp i nye, større lokaler

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Casall-konsernet flytter hovedkontoret til nye og større lokaler med fokus på bærekraft og miljø. Lokalene kommer til å inneholde hovedkontor, et stort showroom og et varelager på hele 4 600 kvadratmeter.

Casall PRO og søsterselskapet Casall Sport har en solid vekst de siste årene, til tross for de utfordringer som pandemien har ført med seg. Nå satser Casall videre og flytter inn i nye, større lokaler med lager til Casall PRO på hele 4 600 kvadratmeter og en takhøyde på 12 meter, ifølge en pressemelding.

Dette skal gi en markant økning i lagerkapasiteten, bedret leveransesikkerhet og økt servicegrad til kundene, ifølge meldingen.

Utover det nye lageret, kommer bygget også til å huse Casall sitt nye hovedkontor på med et fullt utstyrt showroom – der kunder så vel som ansatte kan teste treningsmaskiner og -utstyr. Det vil også finnes muligheter for Casall å holde egne kurs og utdanninger, samt teste nye produkter før lansering.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

På plass til sommeren

– Det føles ekstremt stimulerende og morsomt å få muligheten til å flytte virksomheten vår i Norrköping til helt nye, fantastiske lokaler. Eiendommen vil ligge i direkte tilknytning til E4 og vil på alle måter ha en ekstremt høy miljøklasse – i henhold til våre verdier, sier Carl-Axel Surtevall, gründer og administrerende direktør i Casall.

Han legger til at for selskapet vil det også være en viktig milepæl ettersom man nå trapper opp satsingen.

– Timingen er perfekt for denne satsingen fordi vi nettopp har fullført et rekordår når det gjelder vårt totale salg og lønnsomhet, fortsetter han.

Satsingen er en viktig del av Casall sin langsiktige strategi om å fortsette å vokse, effektivisere sett fra et miljøperspektiv og bli enda bedre på leveranse og -servicegrad. Det nye hovedkontoret er utviklet med gjennomgående fokus på miljø, opplyses det.

Blant annet kommer lokalene til å varmes opp med en kombinasjon av grunnvarme og solenergi. Gjennom lokasjonen som er langs E4 etterstreber også Casall minsket utslipp og hurtigere leveringstid gjennom kortere vei mellom motorvei og lager.

Selskapet flytter inn i sine nye lokaler sommeren 2022.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]