annonse

annonse

Casall PRO lanserer The Outdoor Arena – den ultimate løsning for utendørstrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det siste året har vi av naturlige årsaker søkt etter nye, kreative former for trening. Også her i nord, i likhet med resten av verden, har trening utendørs blitt en av de mest populære trendene.

Vi ser en endring i hvordan verden ser på fysisk aktivitet, og at det stilles høyere krav enn noen gang til innovative, spennende og motiverende treningsformer.

Casall PRO har nå utviklet et nytt konsept – The Outdoor Arena. Konseptet består av en rigg, utviklet for å stå ute året rundt, og som står festet i en isolert container utstyrt med utvalgte, funksjonelle redskap.

Utforming og utstyr spesialtilpasses hver enkelt basert på hvilke krav og konsepter som er tiltenkt. Rigg, tilbehør, utstyr så vel som oppbevaringsmoduler.

Trygg oppbevaring

Trening utendørs tilbyr dine medlemmer en spennende og noe annerledes aktivitetsform, der man kan sikre god avstand mellom deltakere og ikke minst får noen gode åndedrag frisk luft med på kjøpet.

Skreddersy innredningen med spesialtilpassede oppbevaringsløsninger. Ulike kombinasjoner av racks, hyller og kroker tilpasses utstyret for en gjennomført, effektiv finish.

Containeren er isolert og bearbeidet, slik at det ikke er noen risiko for kondens og fukt. Utstyret står trygt oppbevart året rundt. Den leveres også med 3-fase 16 ampere strømuttak montert, belysningssystem med bevegelsessensor og låssystem av klasse 4.

Les mer på CasallPRO.com

Send oss en epost på post@casall.no om du vil vite mer om Casall PROs Outdoor Arena eller om du vil ha et tilbud på en utendørsløsning til ditt treningssenter.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]