annonse

annonse

Casall Pro og AFPT med felles kompetanseløft

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Casall Pro og AFPT har inngått en samarbeidsavtale med mål om å sørge for bedre kompetanse og faglig utvikling for alle sine partnere og kunder.

Samarbeidet om utdanning og kompetanseheving gjelder for både det norske og svenske treningssentermarkedet, ifølge en pressemelding.

Casall Pro vil bistå AFPT under deres utdanninger og kurs med gode tilbud, samt bransjenyheter og trender. AFPT vil utvikle kursing for Casall Pros treningssenterkunder på alt fra spesifikke, tilpassede konsepter, PT-drift og ulike typer kompetanseheving.

Partene vil også arrangere ulike workshops og events for bransjen i Norge og Sverige med fokus på å tilføre merverdi til kunder på begge sider av samarbeidet.

En brikke på plass

Ifølge salgs- og markedssjef Christoffer Liven i Casall Pro er samarbeidsavtalen et resultat av hvordan bransjen er i dag, og hva som kreves av leverandørleddet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi har ikke hatt noe eget utdanningsledd hos oss, utover at vi har jobbet litt med enkeltpersoner og kursing på produkter. Men dette blir et bredere tilbud som markedet etterspør, og en del av vår totalløsning. Det er en brikke vi har jobbet en stund med å få på plass, forteller han.

Intensjonsavtalen falt på plass sist uke, og nå skal partene bruke litt tid fremover for å utvikle innholdet.

Thomas Tangnes, Casall Pro Norge

– Vi kommer til å tilby våre kunder rabatterte priser på de utdanningene AFPT har i dag, og vi kommer til å utvikle egne konsepter spesifikt for våre kunder sammen med AFTP, forteller key account manager Thomas Tangnes i Casall Pro.

Han har vært primus motor for samarbeidet, er tidligere foreleser på AFPT og kjenner AFPTs gründer og daglig leder, Espen Arntzen, godt.

Felles visjoner

– I et marked i stadig endring er det viktig alltid å tenke nytt. Bransjen endres og kravene til kompetanse og kunnskap øker. På grunn av dette har vi en enorm glede av å informere om samarbeidet mellom Casall Pro og AFPT, sier Espen Arntzen i AFPT.

Han vektlegger at samarbeidet gir både AFPT og Casall fordeler.

– Fokus på kvalitet, kompetanse og mangeårig erfaring fra begge parter gjør dette strategiske samarbeidet til en gylden mulighet for begge parter å få frem det beste i hverandre.

– Casall og AFPT deler samme verdier når det gjelder kundetilfredshet og kundebehandling, og derfor bygger dette opp under begge parters visjon om å være fremtidens valg. Valget for oss er enkelt; vi har hatt en meget god relasjon til Casall i mange år og vil sammen jobbe for å være fremtidens valg, sier Arntzen.

Kick off på TREN19

AFPT har vært virksom i Sverige siden 2009, og i 2018 innledet selskapet et partnerskap med Axelsons – og etablerte Axelsons PT Education. I Sverige er det Axelsons som frontes som Casall Pros partner.

Samarbeidsprosjektet er allerede igangsatt, men vil få sin offisielle kick off under CrediCares seminar TREN19 på Gardermoen i mars neste år. Her vil det bli holdt en aktivitet for alle deltagere under den første dagen av arrangementet, ifølge pressemeldingen.

– Vi gleder oss til å presentere løsningene våre til det svenske og norske markedet i starten av januar 2019, fastslår Christoffer Liven og Espen Arntzen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]