annonse

annonse

Casall PRO tenker nytt med digitale løsninger for gruppetrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I disse tider er tradisjonell gruppetrening vanskelig å gjennomføre – men ikke umulig. Gi dine medlemmer muligheten til å kjøre økter sammen med Social Distanced Grouptraining.

Få treningsformer er like morsomt som gruppetrening. Å trene samt utfordre seg selv sammen med andre gjør ikke bare økten mer motiverende og effektiv, det gir også en sosial dimensjon til treningen.

Som medlem klarer man ofte å yte den lille ekstra prosenten som gjør en forskjell i treningen så vel som utvikling, mens man har det gøy.

Kjør gruppetimer digitalt og la dine mest trofaste medlemmer delta hjemmefra. Tvihold på den viktige følelsen av samhold og sosialt samvær til tross for at deltakerne har distanse.

Lønnsom investering

Gjennom ulike alternativer kan du sørge for at medlemmene dine har tilgang på utstyret som kreves for de ulike øktene. På den måten skapes også en følelse av fortsatt å være delaktig og «trene på sitt senter» uten faktisk å være i lokalet. Det er en viktig faktor for å binde medlemmene og opprettholde tilhørighet og minske frafall.

Gjennom enten å leie ut eller låne ut utstyr, vil man i andre enden sitte igjen med en høy andrehåndsverdi på utstyret.

Se for deg slitasjen på en pump stang mens den er leid ut til et medlem, kontra normal timeplan og hyppigheten av bruk på senteret. Med andre ord vil man fint kunne bruke utstyret videre på senteret etter at utlån- eller leieperioden er gått ut.

Leie, låne eller selge

Leie ut – kjøp inn det utstyr som behøves for de ulike konsepter som står på timeplanen digitalt, og tilby det til utleie for medlemmene. Enten leies utstyret i en begrenset periode, eller mot en fast kostnad som trekkes samtidig som medlemskapet. 

Låne ut – det går også an å tilby dette som en del av medlemskapet, hvor man får lånt nødvendig utstyr for å delta på de digitale gruppetimene. Dette viser goodwill fra senterets side og vil skape en følelse av å bli tatt vare på og sett for holde aktivitetsnivået oppe.

Selg – muligheten finnes også for å selge gruppeteningsutstyr direkte til medlemmene. Da frigjør man seg fra ansvar for produktene og håndtering av logistikk. Som medlem får man fortsatt den beste muligheten for å delta på timene, med kvalitet.

Kontakt oss så hjelper vi til med å lage det optimale tilbudet for ditt treningssenter og dine medlemmer!

Utforsk hele vårt gruppetreningstilbud på https://www.casallpro.no/gym-kategori/casall/grouptraining/
Eller kontakt oss på post@casall.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]