annonse

annonse

Casall vokser videre i Norge med Matrix Fitness

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Casall vokser videre i Norge med nye avtaler, og leverte i august 12 nye treningssentre landet over.

I sine nye lokaler på Norsk Moteforum på Sjølyst bygger Casall opp sin organisasjon der de to avdelingene Sport og Pro knytter tettere bånd som totalleverandør til den norske sport og treningsbransjen.

Teamet representerer nå brandene Matrix Fitness, Casall og via sitt samarbeid med Concept Norge er BodyBike kommet inn som brandet på indoor cycling.

.

– Vi er veldig komfortable med sortimentet vi jobber med nå. Store internasjonale brands som er av de markedsledende i sine segment worldwide, sier KAM Thomas Tangnes.

Av tilleggsprodukter leverer Casall Pro diverse treningsgulv fra PaviGym og komplette skreddersydde skap- og møbelløsninger fra Atepaa.

– Salgsapparatet består nå av totalt fem selgere på proffsiden i tillegg til at man deler en event manager rolle med Sport-avdelingen som skal jobbe med deltagelse på ulike events og arrangementer, forteller country manager Christoffer Liven.

Tar markedsandeler i 2017

Casall Pro Norge leverte i august 12 nye anlegg over hele Norge til blant andre Stamina, Gym Gruppen, Sky Fitness, Mudo Gym med flere.

Joaquin Opåsen og PC Fosse er de nyeste tilskuddene til salgsteamet i Casall Pro Norge.

I oktober leveres det første EVO Fitness senteret på flere år med Matrix Fitness i Stavanger, i tillegg til ett stort anlegg for bedriftsidretten i Stavanger i november.

– Vi har fått god respons i markedet etter overgangen til Casall fra Fitnessagenten, og jobber med flere nye kjedekunder for å nå den veksten vi ønsker i Norge, forteller CEO i Casall Professional AB Lars Landin.

Omsetningen fra 1.9.2016 til 31.8.17 var på over 40 millioner for Pro-avdelingen som har hatt over 25 prosent vekst i forhold til fjoråret.

Langsiktige kunderelasjoner i fokus

– Vi forsøker en litt annen markedstilnærming enn flere av våre konkurrenter og sikter oss inn på langsiktige kunderelasjoner med fokus på å samarbeide med kundene våre for å skape en stabil grunnmur for drift og kompetanse. Vi ønsker å tilby kundene våre det de faktisk trenger og ikke overselge for kortsiktig vinning, forteller Christoffer Liven.

Slik mener han de lykkes med å ivareta kundene over tid og selv ha en spennende hverdag der man kan bidra til sunn utvikling og vekst i det norske treningssentermarkedet.

Du finner Casall Pro og deres hovedbrand Matrix Fitness representert på Fitnessfestivalen i Stockholm 1-3. Desember, under TREN18 i mars 2018 i tillegg til FIBO i Köln i april 2018.

Les mer om deres produkter og tjenester her:

Matrixfitness.com

Casallpro.no

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]