annonse

annonse

Christian Marthinussen blir «Head of Training»

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gründeren av PT Gruppen mønstrer på i Abel Technologies. – Det er med stor glede vi ønsker Christian velkommen inn i stillingen som Head of Training, sier CEO Simon Laugsand.

Christian Marthinussen er eier og grunnlegger av PT Gruppen Norge. I tillegg til å ha egne PT sentre har han gjennom PT Gruppen hjulpet både enkeltsentre og kjeder med å lykkes langsiktig med personlig trening, flagger Abel på LinkedIn.

Marthinussen vil ha ansvaret for utvikling og vedlikehold av alle funksjoner knyttet til trening. Dette gjelder både systematisering og implementering av metodikk og funksjonalitet på styrke og utholdenhet. Ellers vil stillingen innebære samarbeid med både treningssentre, idrettslag, landslag, selvstendige trenere og øvrige brukere av Abel.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Tung erfaring

De siste årene har Marthinussen hatt det faglige ansvaret for GoStudy sitt PT-studie. Han har også forelest på PT utdanningene til Akademiet for Personlig Trening, Elixia Education, Høgskolen i Nesna, Udayana University og Nord universitet.

Ved siden av treningsbransjen har Christian jobbet fem år for Olympiatoppen Vest-Norge som styrketrener, og har selv erfaring fra toppidrett med 2 NM bronser på 60m, NM bronse 4 x 100m og i 2019 ble han verdensmester på 60m i klassen M35.

Nylig ble det kjent at han også har inngått et samarbeid med Jorge Britos NEXT, om etablering av den kommende treningskjedens PT-utdanningstilbud i Spania.

LES OGSÅ: Jorge og Christian skal ta NEXT til Spania

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]