annonse

annonse

Christoffer Liven slutter i Casall Pro

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter over 15 år med Fitnessagenten og Casall Pro slutter Liven som salgs- og markedsansvarlig i selskapet for å utforske nye muligheter.

Liven har sin siste arbeidsdag i Casall Pro 31. august. Han forteller til Treningsindustrien.no at tiden nå var inn for å gjøre noe annet.

– Jeg har jobbet i over 15 år i det som tidligere var Fitnessagenten, sammen med min far, Helge Liven. Etter så mange år og mye jobb, peker retningen mer mot egne ting for å se om jeg kan bygge opp noe med en ny arbeidshverdag, forteller Liven.

Han begynte i det daværende Fitnessagenten som student, og for ca. fire år siden ble selskapet kjøpt av Casall. Da tok Liven rollen som salgs- og markedssjef for Casall Pro.

LES OGSÅ: Fitnessagenten får ny eier

– Jeg tar med meg at vi har vokst bra og levert gode produkter, og gjort en god jobb mot markedet.

– Jeg setter spesielt stor pris på et tett og godt samarbeid, både i og utenfor bedriften, med Helge Liven og Thomas Tangnes. I januar i år ble vi også Gaselle-bedrift. Det er også noe å ta med seg, sier Liven.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Stenger ikke døren helt

Han understreker at han og Casall skilles som gode venner, og at til tross for en morsom bransje og mange gode relasjoner og kolleger – var tiden inne for å gjøre noe nytt. Akkurat hva det blir, holder han foreløpig for seg selv.

– I tillegg til et par start-ups i andre bransjer, utelukker jeg ikke at jeg vil fortsatt ha en tilknytning til bransjen, men det blir ikke som leverandør, understreker Liven.

– Hvem tar over din rolle?

– Helge Liven har tatt over en del av mine arbeidsoppgaver, og vi har et salgsteam som jobber på tvers av landene – samt en aktiv CEO i Lars Landin. Inntrykket mitt er at det ikke kommer noen nyansettelser.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hva er du mest fornøyd med etter alle disse årene?

– Vi har hatt et godt arbeidsmiljø og morsomme folk å jobbe sammen med. Det har vært gøy å være med på markedsutviklingen hos mange gode kunder over flere år.

– Jeg har jobbet tett med Mudo-casene – som har gått fra å være to sentre til å bli en velfungerende kjede. Men også flere andre store og mindre kunder som det har vært morsomt å følge og bidra til, sier Liven.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Født inn i treningsbransjen

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]