annonse

annonse

CL Fitness etablerer seg i Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Precor utvider samarbeidet med svenske CL Fitness ved å etablere seg sammen i Norge.

CL Fitness har lang erfaring med å selge profesjonelt treningsutstyr til treningssentre og har jobbet med Precor i nesten 20 år. Selskapet vil etablere et eget norsk selskap som skal håndtere både salg og service, ifølge en pressemelding.

CL Fitness’ svenske administrerende direktør, Reinhold «Rajje» Dissauer, har god kjennskap til det norske markedet og vil være en sterk ressurs i å bygge opp den norske organisasjonen, ifølge meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Riktig tidspunkt

– Det har vært styrets og eiernes langsiktige strategi å utvide CL Fitness til nye markeder. Å ha muligheten til å gjøre det sammen med et Premium-merke som Precor, føles fantastisk. Rajjes erfaring og kunnskap om det norske markedet gjør oss trygge når vi nå tar neste skritt i planen, sier styreleder Erik Högström i CL Fitness.

– Med jevn vekst i det norske treningsmarkedet de siste årene, er det et riktig tidspunkt for å utvide vårt partnerskap med CL Fitness. Norden er en prioritert region for Precor, og vi er klare til å ta virksomheten til neste nivå, fastslår forretningssjef Derek Bruke i Precor EMEA.

Samarbeider med Fitpartner

Arbeidet med å finne den rette personen som skal ha ansvar for CL Fitness og Precor i Norge er allerede i gang. For service og vedlikehold av Precors produkter, har selskapet valgt å samarbeide med Fitpartner.

LES OGSÅ: Styrt avviking i Nordome Fitness

LES OGSÅ: Rajje flytter tilbake til Sverige

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]