annonse

annonse

Collectio med egne løsninger for treningssentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Det er lov å være sent ute med betalingen. Da er det vår jobb å sørge for at de får god bistand til å få gjort opp. På den måten blir alle fornøyd. Treningssenteret får betalt, medlemmet får god service, og Collectio får en godt fornøyd treningssenterkunde.

Det sier salgsdirektør Rune Sørmo, som sammen med  Marius Barlaug også er eier av Collectio AS.

Vokser raskt

Collectio AS leverer produkter og tjenester innen avtalegirohåndtering, fakturaadministrasjon, purreadministrasjon og inkasso.

– Vi er det selskapet som sørger for at jobben blir gjort, sier Sørmo, og forteller at begge eierne har jobbet med innfordringsløsninger for norske bedrifter siden 1996.

De har også erfaring fra en rekke selskaper innen innfordring og inkasso.

Sørmo og Barlaug etablerte Collectio i 2012. I dag har selskapet 10 ansatte, og kontorer på Gjøvik og i Oslo. Collectio As er i rask vekst, og skal allerede i år utvide med ytterligere tre ansatte.

– Alle våre medarbeidere har lang erfaring fra bransjen, og har jobbet med salg, saksbehandling og support, forteller Sørmo.

Allerede 250 treningssentre

Marius Barlaug og Rune Sørmo har jobbet med treningssentre siden 1996. Collectio AS kjenner bransjen ut og inn, og har allerede passert 250 treningssentre på sin kundeliste.

– Som kunde hos oss skal man få sitt utestående ned, bedre likviditet, raskere betalt, bedre medlemsservice og et bedre økonomisk resultat, sier Sørmo.

Ellen M. Myhre og Trond Rune Paulsen jobber daglig med å supportere treningssentre.

– Vi er kjent for å levere god medlemsservice og svare raskt og godt på telefon. Vi er dyktige til å hjelpe medlemmene med å få betalt, og etablere ordninger som gjør at de slipper å få purring neste måned. Det kan for eksempel være å få etablert og godkjent avtalegiro.

– I tillegg har vi dedikerte medarbeidere, Ellen M. Myhre og Trond Rune Paulsen, som daglig jobber med å supportere treningssentere. Det kan være å besvare spørsmål som rapportering, betalinger og andre supportlignende saker, forteller salgsdirektøren.

Vil du vite mer? Kontakt oss på www.collectio.no!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]