annonse

annonse

Collectio og ABEL inngår strategisk samarbeid

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I dag kunngjorde Collectio, leverandør av medlemsservice og betalingsoppfølging, et nytt og spennende partnerskap med ABEL. Samarbeidet vil styrke tjenestene rettet mot helse- og treningssektoren, ved å kombinere Collectio sitt ekspertiseområde innen betalingshåndtering og inkasso, med ABEL sin plattform.

Collectio har blitt utvalgt av ABEL som samarbeidspartner for å forbedre betalingsoppfølgingen innen helsebransjen. Med målsetningen om å effektivisere prosessene rundt purringer og inkasso, streber Collectio etter å sikre raskere håndtering av betalinger for en sømløs opplevelse for kundene.

ABEL Technologies AS, kjent for sin leveranse av helseteknologi, med fokus på å redusere sykefravær gjennom digital helseveiledning via ABEL-plattformen, ser på samarbeidet med Collectio som en mulighet til å optimalisere sitt tjenestetilbud. Ved å dra nytte av Collectios ekspertise innen betalingshåndtering, søker ABEL å forbedre betalingsprosesser og sikre en smidig betalingsopplevelse for deres kunder.

Sales Manager Håvard Brandt fra Collectio forteller til Treningsindustrien: “Gjennom dette partnerskapet ønsker vi å forenkle betalings- og medlemsservice for alle ABEL sine brukere. Jeg ser frem til samarbeidet sammen med oss og ABEL!” Brandt understreket også Collectio sitt fokus på å støtte ABEL sitt mål om å levere førsteklasses tjenester ved å optimalisere betalingsprosesser og redusere gjennomsnittlig betalingstid.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]