annonse

annonse

Concept gjør comeback i Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Under pandemien bestemte Concept seg  for å sette Concept Norge med ansatte på hold, men nå er utstyrsleverandøren tilbake for fullt – med Harald Janssen som salgsansvarlig.

Harald Janssen, en tidligere ansatt i selskapet gjør nå comeback for Concept Norge.

– Etter at vi fikk fatt i Harald igjen har vi stor tro på det norske markedet, og vi har planer om å utvide bedriften med fler ansatte om ikke så lenge. I samarbeid med Harald ser vi i Concept på spennende løsninger som gjør at vi kan få en sunn vekst i Norge, sier administrerende direktør Anders Ericsson.

– I tillegg til salg skal vi være en støttespiller for treningsentre vi samarbeider med. Vi ønsker å se helheten og forstå situasjoner som kan dukke opp. Vi har vårt eget leasingselskap som gjør at vi kan se på forskjellige finansielle fleksible løsninger, slik at både vi som leverandør og våre kunder kan finne en trygg løsning som passer oss begge, fortsetter han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Stort showroom

Ericsson forteller at Concept har Europas – kanskje til og med verdens største showroom for trening i Jönköping.

– Her kan du både se og ta på alle de ulike gulvene du kan velge mellom, prøveløpe på tredemøller, og teste ut ulike modeller og merker av utstyret vårt. Showrommet vårt er laget for å få ideer, inspirasjon og treningslyst. Inntrykkene tar du med deg hjem som inspirasjon til ditt blivende eller eksisterende treningssenter.

– Vi har også mange referansekunder på veien til Jönköping som kan besøkes, så avtal gjerne et møte med Harald så blir han med på tur til Sverige, sier Ericsson.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Sette et sterkt trykk på markedet

Produktsortimentet har blitt forsterket med nye produkter fra True som utvider og kjøpte opp Octane Fitness, Wattbike prestasjonssykler og Watson styrkeapparater mm.

– Jeg er glad for å være tilbake i Concept. Vi har alltid hatt en sterk og fleksibel finansieringsløsning og jeg tror det er viktigere enn noensinne. Det, sammen med god service og et spennende produkttilbud, gjør at vi kan sette et sterkt trykk på det norske markedet igjen, sier salgsansvarlig Harald Janssen i Concept Norge.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]