annonse

annonse

Concept Norway AS forsterker teamet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Concept er en av  Nordens ledende leverandører av treningsutstyr med 70 ansatte og kontor på fire plasser i Sverige. Concept har datterselskap i Norge og Finland samt 19 ansatte serviceteknikere i organisasjonen.

Aleksander Olestad har nylig takket ja til stillingen som Country Manager og ser fram til nye utfordringer.

Aleksander Olestad

Tross sin unge alder har Aleksander lang fartstid i bransjen, hele 11 år. Han har jobbet bl.a. som senterleder, personlig trener og med salg før han nå tar ansvaret i Norge.

 

Harald Janssen

Harald Janssen har også god kjennskap til bransjen og har lang fartstid som instruktør og personlig trener. Han har nå begynt som selger for oss, og med hans gode humør og stå på vilje er vi glade for å ha han med på laget.

 

Tom Rikoll

Tom Rikoll er serviceansvarlig og Bernt Johansson er økonomisjef, og sammen med Carina Carlgren og Carolina Fransson, har de ansvaret for å gi våre kunder fleksible finansierings- og logistikkløsninger.

Fra Eleiko til Concept

Anders Ericsson har begynt som Business Manager for Concept Träningsredskap AB på det nordiske markedet etter 17 solide år i Eleiko Group AB.

Anders Ericsson

Anders tar en plass i konsernledelsen og har som oppgave å utvikle selskapets forretningsmodell, samt utforske nye markeder og segmenter.

– Jeg ser frem til å utvikle sammen med våre kunder, med vår drivkraft, kundefokus, kunnskap og lidenskap som viktige faktorer –  der Norge er et prioritert marked, sier Anders.

Positivt resultat

Concept Norway AS hadde et brukbart regnskapsår og i perioden 31. august 2018 til 1. september 2019 omsatte selskapet for 12 millioner kroner, med et positivt resultat på 300.000 kroner.

Vi har stor tro på å øke takten og fortsette å utvikle oss positivt i det norske markedet.

Vi jobber med en del spennende prosjekter og konsepter vi har stor tro på, så det skjer mye spennende i Concept Norway AS nå, så hvis du ikke hører fra oss med det første så kommer du garantert til å høre om oss.

Følg med på vår instagram og facebookside for spennende nyheter og andre morsomme ting.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]