annonse

annonse

Construction City velger Corporis som treningspartner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Trenings- og behandlingsleverandøren Corporis skal holde byggebransjen i form på Ulven.

Når 4 500 mennesker samles i Construction City, er det ikke bare hjernene som skal trimmes. Derfor har Construction City inngått en avtale med Corporis, som vil stå for trenings- og behandlingstilbudet i det 103 000 kvadratmeter store kontorbygget.

– Ved å legge til rette for trening og ulike typer behandlinger, bidrar vi positivt med å skape et godt arbeidsmiljø. Vi ser at flere virksomheter bruker Corporis nærmest som et HR-verktøy for å skape attraktive arbeidsplasser, sier utleiesjef Kenneth Olsen i Construction City.

I avtalen med Corporis er det nettopp aktivisering av leietakerne som er oppdraget. Construction City ser nå på muligheter for samhandling mellom leietakerne og servicetilbyderne.

– Det er enkelt å tenke seg at det bør ligge synergier mellom for eksempel mat og helse, sier Olsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skreddersydd konsept

Corporis spesialiserer seg på trenings- og behandlingsløsninger i næringsbygg. Gjennom spesialtilpassede løsninger, legges det opp til at de skal være enkelt å kombinere jobb, trening og god helse.

– Construction City har store ambisjoner om å legge til rette for et arbeidsmiljø litt utenom det vanlige. Det skal vi bidra til å realisere, sier Øystein Jensen, gründer og daglig leder i Corporis.

– Vi skal innrede 400 kvadratmeter med topp moderne utstyr, samtidig som vi skal ta i bruk fellesområder i og utenfor bygget for å aktivisere leietakerne, deriblant gjennom løpebanen og tufteparken på taket, fortsetter han.

Arbeidene med å utvikle et skreddersydd konsept for Construction City starter umiddelbart,

– Vi gleder oss over tilliten. Samhandling er et nøkkelord vi tar med oss inn i dette arbeidet, og vi tror det kommer til å resultere i nye og innovative løsninger, sier Jensen.

LES OGSÅ: Bemannede treningsrom gir mest gevinst

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Om Construction City

I 2025 står Construction City klart ved inngangen til Oslo på Ulven. Næringsbygget på 103 000 kvadratmeter skal huse små og store aktører, som i fellesskap skal styrke bransjens samlede konkurransekraft. Det er OBOS Eiendom som står bak satsingen.

(Foto: Mad Communication)

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]