annonse

annonse

Crone blir ny samarbeidspartner for Virke Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Vi har i tidligere selskap vært partner både med Norges Treningssenter Forbund, Treningsforbundet og Virke Trening. Nå var timingen igjen riktig, sier administrerende direktør Otto Havneraas i Crone.

– Vi er svært glade for å ha inngått en samarbeidsavtale med Crone, som er en viktig aktør innenfor innfordring med svært god kompetanse om treningssenterbransjen, sier bransjedirektør i Virke trening, Kjersti Oppen, i en pressemelding.

– De har allerede over 200 treningssentre på kundelisten, og sammen skal vi videreutvikle dette området til det beste for bransjen, fortsetter hun.

Ringen er sluttet

Otto Havneraas og Ronny Helseth i Crone, forteller at de nå ser frem til å samarbeide tett med bransjeorganisasjonen videre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– For oss har dette vært et ønske lenge, og på mange måter er ringen nå sluttet, men med en ny, fresh start! uttaler de to.

– Vi har over tid bygget oss opp i det norske treningssenter markedet. Vi har jobbet med store deler av bransjen i ulike selskaper siden 1995, og spesielt intensivt de siste 12-13 årene.

– Vårt fokus er å bidra til gode opplevelser for medlemmene med markedets beste kundeservice, og gjennom det bidra til å hjelpe sentrene med å beholde medlemmene selv om de har betalt for sent. Da er et samarbeid med bransjeorganisasjonen, for å komme enda tettere på bransjen svært spennende, fortsetter Havneraas og Helseth.

LES OGSÅ: Crone skal erobre Norden med ny, dansk hovedeier

En god match

Styreleder i Virke Trening, Hilde A. Sandvoll, er svært fornøyd med at bransjen nå har knyttet til seg nok en viktig samarbeidspartner.

– For oss som bransjeorganisasjon er det viktig å knytte til oss de vi opplever er genuint opptatt av å videreutvikle bransjen på alle relevante områder. Slik vi kjenner Otto og Ronny i Crone gjennom mange år, er dette derfor en veldig god match, sier hun.

LES OGSÅ: BRP Systems blir ny samarbeidspartner for Virke Trening

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]