annonse

annonse

Crone kaprer Norges nest største treningskjede

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Family Sports Club velger Crone AS som partner på innfordring og medlemsservice fra nyttår.

– Dette blir en fantastisk reise med nye Family Sports Club kjeden, sier administrerende direktør Otto Havneraas i Crone.

Sammenslåingen av Stamina AS og Family Sports Club gjør at treningssenterkjeden nå er Norges nest største med mer enn 70.000 medlemmer. Kjeden består av mer enn 60 treningssentre med egeneide, deleide og franchise sentre, ifølge en pressemelding.

Fra 1. januar 2020 vil hele den nye treningssenterkjeden benytte Crone AS sine tjenester for å hjelpe deres medlemmer til å få betalt.

Kan påvirke medlemsfrafallet

For administrerende direktør Trygve Hagen var det, ifølge meldingen, et opplagt valg.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Family Sports Club skal være Norges beste på kundeopplevelser. Vi skal levere gode treningsopplevelser, og vi skal tilby helse- og behandlingstjenester når det er nødvendig. For oss er det essensielt å ha en partner som aktivt bidrar med ekstraordinær kundeservice for de medlemmene som ikke har fått betalt, og som kan påvirke medlemsfrafall positivt.

– Crone har i en årrekke jobbet med de treningssenterkjedene som er gode på dette, og kan vise til strålende resultater i forhold til medlemstilfredshet og svært høy løsningsgrad. Økonomien i utestående fordringer er også svært viktig, påpeker Hagen.

Viktige kunder

– Det er hyggelig å se at den jobben vi gjør hver dag for våre kunder, nemlig å ivareta deres kunder og medlemmer selv om de betaler for sent, blir lagt merke til. Flere og flere i treningssenterbransjen ser nå verdien av å ta vare på disse, sier salgs- og markedsdirektør Ronny Helseth i Crone AS.

– Vi kan i tillegg dokumentere at med personlig og proaktiv medlemsservice, oppnår vi høyest mulig løsningsgrad og fornøyde medlemmer. Som partner til Family Sports Club forplikter vi i Crone oss til å levere gode opplevelser for deres medlemmer. Vi skal bidra til at de får betalt på en slik måte at de fremdeles er motiverte til å fortsette medlemskapet sitt, fastslår han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]