annonse

annonse

Foto:

Stig-Arne Heltorp
En reise mot bærekraft og kvalitet

CrossFit Hardfør åpnet dørene 2. januar

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter en lang og utfordrende reise mot å realisere sin visjon, åpnet CrossFit Hardfør dørene den 2. januar 2024. Med en filosofi bygget på kvalitet, personlig oppfølging, og en bærekraftig tilnærming til trening, har senteret allerede mottatt en positiv respons fra medlemmene.

I løpet av de første halvannen månedene har senteret opplevd en strøm av entusiastiske medlemmer, noe som har vært en stor inspirasjonskilde for teamet bak prosjektet.

Grunnleggerne bak senteret har ikke spart på noe i deres tre år lange jakt på det perfekte lokalet, en prosess fylt med både oppturer og nedturer.

Med en grunnleggende filosofi om å sette kvalitet og personlig oppfølging foran billigmedlemskap, har senteret valgt en modell som skiller seg markant fra mange av sine konkurrenter, forteller Frank Pedersen, daglig leder i CrossFit Hardfør til Treningsindustrien.

“Hjelp først” er mantraet som gjenspeiler senterets engasjement for sine medlemmer. Dette kommer til uttrykk gjennom et nøye utvalgt spekter av høykvalitetstjenester, med gruppetrening og tilknytning til CrossFit-nettverket i kjernen av tilbudet. Senteret lover at regelmessig deltakelse i deres programmer ikke bare vil forbedre medlemmenes fysiske form, men også fremme en bærekraftig og langvarig treningspraksis.

Bærekraft er et nøkkelord for senteret, en verdi som omfatter mer enn bare miljøvern. Dette inkluderer en tilnærming til trening som bygger robusthet og fremmer en sunn livsstil over tid. Åpenhet og nysgjerrighet etter nye metoder og ideer står også sentralt, og er fundamentalt for utviklingen av både trenere og medlemmer, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]