annonse

annonse

Dagfinn Enerly åpner nytt Feelgood-senter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Dagfinn og Mona Enerly har hatt så stor nytte av Feelgood-trening at de nå åpner eget senter for å kunne hjelpe andre.

Tidligere fotballspiller Dagfinn Enerly ble lam fra halsen og ned etter en ulykke på banen i 2005. Trening har i årevis vært en livsviktig del av livet til han og kona Mona.

Spesielt stor nytte har de hatt av Feelgoods treningsmaskiner som tilrettelegger treningen slik at man ikke behøver være redd for å gjøre feil eller bli overbelastet, ifølge en pressemelding.

– Feelgood-maskinene betyr ekstremt mye og gir Dagfinn mestringsfølelse for å klare bevegelser han ikke har gjort på evig tid. Han sover bedre og orker generelt mer. Dette har helt klart hatt positiv effekt på livskvaliteten og han har et enda større smil nå enn før, sier Mona Enerly.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Siden Dagfinn ble introdusert for Feelgood-trening har han brukt maskinene to ganger i uken. Han og kona er ikke i tvil om at treningen gir merkbar effekt.

– Hans store mål er å komme seg opp på beina og begynne å gå igjen. Hvis Feelgood-maskinene kan være til hjelp for å nå dette målet er jo det helt fantastisk.

Åpner til helgen

Førstkommende lørdag åpner ekteparet dørene til et 130 kvm. stort treningssenter som tilbyr lavterskel-treningstilbud uten kropps- eller prestasjonspress. Dagfinn Enerly er også Feelgood-ambassadør med spesielt ansvar for å gi informasjon om tilbudet til kommunal- og offentlig sektor.

– Vi vet at mennesker har godt av å være i bevegelse og i tillegg håper vi at Feelgood-senteret blir en sosial møteplass der man ikke trenger å være redd for å vise hva man kan og ikke kan. Her trener man for å ha det bra, sier Dagfinn Enerly.

Ekteparet Enerly innrømmer at det er spesielt å starte treningssenteret i koronatider, men understreker at de tar alle mulige forholdsregler hva angår smittevern.

– Fremtiden er mer usikker nå enn det den ellers ville ha vært, men vi kan jo ikke slutte å bevege oss.

Paret har allerede hatt flere inne på flere veiledninger og prøvetimer – noe de har fått gode tilbakemeldinger på.

– Dette er et annerledes treningstilbud vi har inntrykk av at folk vil sette stor pris på. Vi ønsker selvfølgelig interesserte velkommen på lørdag og i tiden fremover, sier Enerly-duoen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]